'U djetinjstvu sam prvo maštala da ću postati profesionalna igračica odbojke, zatim o tome da ću se baviti dizajniranjem nakita, a tek na koncu sam maštala o tome da postanem modna dizajnerica'

Bestemsu Ozdemir, koja na Istanbulskom tehničkom sveučilištu studira modni dizajn, svojom glumačkom izvedbom i ljepotom u seriji 'Ljubav i novac' u kratkom je vremenu došla u prvi plan.


1. Kad ste se odlučili početi baviti glumom?
Bestemsu: Mogla bih reći da sam tu odluku donijela kad sam upoznala svoga menadžera Cema Tatlıtuga.

2. Kako ste se u tako kratkom vremenu uspjeli istaknuti među svim talentiranim mladim glumcima?
Bestemsu: Mislim da je glavni razlog moja radna etika. Ako radite ono što morate pa na snimanje dolazite nakon što ste pročitali scenarij i napamet naučili svoj dio teksta, ako shvatite da su na snimanju svi dio istoga tima i ako se pridržavate radne etike na snimanju, dulje ćete biti u ovome poslu. Mislim da su te stvari važnije od ljepote glumaca, čak katkad i od toga jeste li po zvanju glumac. Menadžer me dugo upozoravao na te stvari i na to da moram puno raditi na sebi. Već dugo surađujem sa svojim menadžerom. Kad smo počeli surađivati, bila sam još mala. On mi je objasnio što moram raditi i kako stvari funkcioniraju u ovome poslu. Mislim da sam se zato istaknula među svim mladim glumcima.
 

3. Kako ste se priključili seriji 'Ljubav i novac'?
Bestemsu: Još na samome početku željela sam raditi za produkcijsku kuću Ay Yapım. Kad sam prvi put otišla na razgovor za ulogu u seriji, još nisam bila spremna. Poslije sam otišla na razgovor za ulogu u seriji 'Ljubav i novac'. To mi je zapravo bila prva audicija. Nekoliko tjedana poslije javili su mi da sam dobila ulogu. Za mene je to bio predivan trenutak.

4. Možete li nam nešto reći o ulozi? Kakva je Nilufer?
Bestemsu: Nilufer je rastrgana između ljubavi i svoje obitelji. Iako u prošlosti nije doživjela ništa bolno, obitelj joj je više pružala materijalnu potporu nego emotivnu i stoga je upravo ljubav ono za čime čezne. Traga za ljubavlju i u trenutku kad je nađe, u potpunosti joj se preda, bez razmišljanja o tome kakva je osoba koja je voli. Nilufer ljubavi daje središnje mjesto u svome životu. Zapravo, riječ je o pomalo naivnom liku kojeg je lako shvatiti. Nije imala vremena za odrastanje, nego ju je splet okolnosti natjerao da odraste u hipu.5. Tko je vaš glumački uzor?
Bestemsu: Ne bih mogla navesti samo jedno ime. Kod različitih glumaca volim različite stvari. S puno zanimanja pratim nekoliko glumica i glumaca, stoga kao svoj uzor ne bih mogla navesti samo jedno ime.

6. O čemu ste maštali u djetinjstvu? Jeste li maštali o tome da postanete glumica?
Bestemsu: U djetinjstvu sam prvo maštala da ću postati profesionalna igračica odbojke, zatim o tome da ću se baviti dizajniranjem nakita, a tek na koncu sam maštala o tome da postanem modna dizajnerica. Nikad nisam maštala o tome da ću se baviti glumom. Studiram modni dizajn na Istanbulskom tehničkom sveučilištu, ali mislim da je odlično što sam se počela baviti glumom jer taj me poziv uistinu čini vrlo sretnom.

7. Kakvi su vaši planovi u vezi s glumom?
Bestemsu: Moj menadžer Cem Tatlıtuğ još na početku smislio je plan kojeg se nastojimo držati. Hvala Bogu, dosad nije bilo nikakvih problema pa smo postizali ciljeve koje smo si zadali. Nadam se da će tako i ostati.

8. Postoji li nešto što ste radili, a da vam se nije isplatilo?
Bestemsu: Ne, mislim da ne postoji. Vjerujem da se i dobre i loše stvari događaju s nekim razlogom. Zato ne mislim da mi se nešto nije isplatilo u životu.

9. Što vas u životu najviše uveseljava uz posao koji radite?
Bestemsu: Moji psi Body i Lady, slikanje, moja obitelj, veza i prijatelji najviše me uveseljavaju. To mi je dovoljno za sreću. Željela bih učiniti nešto za zaštitu životinja. Ako uspijem učiniti nešto po tom pitanju, bit ću presretna. Molim vas, brinite se za životinje i pomažite im. One ovise o nama i zato vas sve molim da se savjesno ponašate prema njima.

Izvor: http://www.sacitaslan.com/simdiye-kadar-hedeflerime-ulastim-haberi-215644
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju