Što zvijezde najgledanije domaće serije misle o pravomoćnoj presudi generalima, pročitajte u sljedećem tekstu!

Generali Ante Gotovina i Mladen Markač su oslobođeni optužbi zbog kojih su prije godinu i sedam mjeseci osuđeni na 24 (Gotovina) i 18 (Markač) godina zatvora. I već se danas vraćaju u Hrvatsku!

Glumac Larinog izbora Filip Juričić za presudu je doznao u kombiju dok se s ekipom vozio u Sisak na predstavu.

'Presudu smo čuli na radiju. Žalosni smo što nismo mogli otići na neki trg no možda i budemo večeras. Danas je zaista važan dan. Dobar je osjećaj kad se ovako nešto dogodi. Napokon je zaključeno kako to nije bio rat u kojem su bila dva agresora već da smo povratili svoj teritorij', izjavio je Filip za Dnevnik.hr te istaknuo i činjenicu kako su ti ljudi u pritvoru proveli mnogo vremena. Podsjećamo, Gotovina je u pritvoru bio sedam godina, a Markač više od pet.

'Fali nam da se Hrvati okupe u nekom ponosu i veselju oko pravih stvari' zaključio je Filip.

Presudu generalima je komentirala i glumica Ecija Ojdanić.
'Mislim da je ovo pravedno i da je to vjetar u leđa cijeloj Hrvatskoj. Njihovi životi su nevjerojatna priča. Koliko su oni dostojanstveni! Mislim da je potrebna ogromna ljudska snaga da se to sve izdrži', rekla je Ecija za Dnevnik.hr.

I glumac Frane Perišin je svjestan važnosti ove odluke. No, samo nam je prokomentirao: 'O lijepa, o draga, o slatka slobodo...'