Ekipa filma 'Larin izbor: Izgubljeni princ' okupila se na svečanoj premijeri u kinu Cineplexx Centar Kaptol te pokazala kako i u Hrvatskoj postoje zvijezde za kojima se ne možete ne okrenuti na crvenom tepihu.

Ekipa filma 'Larin izbor: Izgubljeni princ' okupila se na svečanoj premijeri u kinu Cineplexx Centar Kaptol te pokazala kako i u Hrvatskoj postoje zvijezde za kojima se ne možete ne okrenuti na crvenom tepihu. Glamur svečane premijere filma označio je trenutak kad će gledatelji imati priliku pogledati u kinima nastavak radnje Larinog izbora čija ih je prva sezona ostavila u šoku i nevjerici. Od 28.lipnja u kinima diljem Hrvatske gledatelji imaju priliku potražiti odgovore na dugoočekivana pitanja te saznati što se dogodilo popularnim junacima Jakovu, Lari, Nikol, Mati, Nikši te malome Zlaji nekoliko godina nakon što je glavni negativac Dinko oteo sina jedinca obitelji Zlatar. Osim glavnih glumaca filmskog spektakla Doris Pinčić, Ivana Hercega, Stefana Kapičića, Dine Rogića, Jagode Kumrić i dječaka Davida Šikića, po crvenom tepihu prošetale su se i ostala popularna lica serije Larin izbor. Mnogobrojni uzvanici svečane premijere mogli su tako vidjeti i glumce Franu Perišina, Eciju Ojdanić, Janu Milić, Petru Dugandžić, Tamaru Garbajs zatim redatelja filma Tomislava Rukavinu, kreativnu producenticu Jelenu Popović Volarić i mnoge druge.

Iako znatiželjnici žele znati kako završava film glumci su na premijeri bili vrlo tajnoviti. 'Ne mogu vam otkriti kraj, morat ćete doći u kino i sami saznati. Mogu vam samo otkriti da ćemo svi malo odrasti, radnja se odvija nekoliko godina unaprijed. Lara sada ima 30 godina i doživljava velike promijene, ali zadržava onu svoju prepoznatljivu toplinu, ženstvenost i šarm ' – izjavila je glavna glumica filma i serije Doris Pinčić.

Nakon premijerne projekcije filma u zagrebačkom kinu Cineplexx Centar Kaptol glumci i uzvanici zabavili su se na prigodnom after partyju u Gliptoteci.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju