Željno očekivani filmski nastavak najgledanije domaće televizijske serije, 'Larin izbor: Izgubljeni princ' u hrvatskim kinima započinje s prikazivanjem 28. lipnja.

Prva sezona megauspješne serije Larin izbor ostavila je svoje vjerne gledatelje u šoku i nevjerici. Mali Zlaja, sin velike ljubavi Jakova i Lare, te jedini nasljednik obitelji Zlatar, nestao je u avionskoj nesreći koja je zauvijek razdvojila njegove roditelje. Lara se zaredila, nesposobna za svjetovni život bez sina, uz muškarca kojeg voli, ali i kojeg krivi za nesreću, a Jakov se otisnuo na more, odlučujući se na život vuka samotnjaka. Nekoliko godina poslije, nevjerojatnom igrom slučaja, Jakov pristaje na otok da bi dostavio svoj ulov na lokalnu peškariju te ugleda dijete za koje misli da je Zlaja. Gonjen instinktom, ostaje na otoku, koji se priprema za godišnju procesiju svoje zaštitnice pulice Biance, koja stanovništvu donosi sreću. Procesiju ove godine predvodi dječak Noel, sin lokalnog moćnika Viktora Morlacija, koji terorizira cijelo mjesto.

Željno očekivani filmski nastavak najgledanije domaće televizijske serije, 'Larin izbor: Izgubljeni princ' u hrvatskim kinima započinje s prikazivanjem 28. lipnja.

Distributer filma je Continental film, a film će se u Zagrebu, Osijeku i Splitu ekskluzivno prikazivati u Cineplexx kinima. Film će se također prikazivati i u ostalim gradovima diljem Hrvatske i regije, pa će tako u uzbudljivom filmskom spektaklu uživati i stanovnici Čakovca, Dubrovnika, Samobora, Pule, ali i Sarajeva, Zenice, Banja Luke.

Film Larin izbor: Izgubljeni princ režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.

Sve epizode Larinog izbora dostupne su na Internet servisu OYO do daljnjeg.

OYO.hr: Larin Izbor
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju