Uz posljednju epizodu prve sezone jedne od najpoznatijih i najgledanijih domaćih televizijskih serija posljednjih godina u Hrvatskoj bilo je više od 940 000 gledatelja!

Uz posljednju epizodu prve sezone jedne od najpoznatijih i najgledanijih domaćih televizijskih serija posljednjih godina u Hrvatskoj bilo je više od 940 000 gledatelja. 'Larin izbor' bila je u srijedu 20.lipnja najgledaniji program dana na svim televizijama ostvarivši gledanost od 22,7 posto te 58,1 posto udjela u gledanosti. Nova TV je u srijedu bila najgledanija televizija na cijelom danu ostvarivši 33,29 posto udjela u gledanosti.
Od samog starta serija je osvojila široku publiku, a s nestrpljenjem se očekuje i 'Larin izbor: Izgubljeni princ', film koji se od 28.lipnja počinje prikazivati u kinima diljem Hrvatske i regije. Prva sezona megauspješne serije 'Larin izbor' Nove TV definitivno je osvojila publiku u zemlji i šire, a veliki odaziv očekuje se i u kinima koji donose pravu ljetnu poslasticu, filmski spektakl koji se direktno nastavlja na događaje iz prve sezone serije te donosi odgovore na brojna dugoočekivana pitanja.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju