Završilo je snimanje serije ''Larin izbor'', jedne od najgledanijih hrvatskih serija koja je osvojila srca gledatelja diljem Hrvatske, ali i šire.

„Mogu ovako potpuno sebično reći kako mislim da je meni bilo najteže od svih, jer ja sam bila Lara i nekako sam sve ovo proživljavala vrlo osobno“, izjavila je Doris Pinčić sa suzom u oku, nakon što je snimila posljednju scenu Larinog izbora.

Dramska serija 'Larin izbor' nedavno je završila sa snimanjem. Na snimanju zadnje scene okupila se cijele glumačka i producentska ekipa koja je stvorila ovu uspješnicu i postavila nove trendove u hrvatskoj TV industriji, kako zbog izrazito uspješnog igranog filma 'Larin izbor: Izgubljeni princ' koji je povezao prve dvije sezone, tako posebice zbog velikog broja zemalja u koje je serija izvezena.

„Nezaboravno iskustvo, puno divnih ljudi, bila sam dio serije koja je oborila sve rekorde gledanosti, ušla u domove i srca ljudi, domaćinstva, i na neki način sam sretna što sam bila i pisala povijest“, dodala je Ecija Ojdanić koja se od snimanja oprostila nekoliko dana prije Doris, ali je uz ostale glumce došla podržati kolege tijekom snimanja zadnje klape i proslaviti uspjeh.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju