Od samog početka protagonisti i radnja Larinog izbora osvojili su srca brojnih gledatelja, a brojka okupljenih ispred malih ekrana već dugo prelazi i čitavi milijun. Larin izbor bio je najgledaniji TV projekt 2011. godine, a uspjeh nastavlja i u 2012.

Glavna glumica Doris Pinčić zasigurno će do kraja života pamtiti svoj rođendan 4. rujna 2011. kada je počelo emitiranje popularne dramske serije u kojoj igra glavnu ulogu prelijepe Lare. Dorisin talent je odmah prepoznat od strane široke publike, a ona je od nepoznate mlade glumice preko noći postala zvijezda. U ponedjeljak 12. ožujka gledatelji imaju priliku vidjeti uzbudljivi stoti nastavak serije povodom kojeg je na setu serije održano i prigodno slavlje koje je okupilo glumce i vrijedni produkcijski tim.

Za titulu najgledanijeg programa i serijske uspješnice godine zaslužni su vrhunska produkcija i sjajna ljubavna priča s Mediterana proizašla iz pera kreativne producentice Jelene Popović Volarić i iskusnog tima scenarista. Uz glazbu Tončija Huljića 'Larin izbor' odlikuju snažni glazbeni momenti u brojnim scenama, a glazba je zavladala i izvan seta serije. Naslovna pjesma serije 'Samo ljubav ostaje' Marka Pecotića zagospodarila je radio valovima, a najpopularniji instrumental 'Providenca' nedavno je dobio i svoje vokale te video spot koji je odmah osvojio sve obožavatelje serije. Kvaliteta serije prepoznata je i izvan teritorija Hrvatske. Serija je već prije emitiranja na Novoj TV prodana u čak sedamnaest zemalja u svijetu tako da danas Larin izbor ima priliku gledati više od 180 milijuna ljudi.

Stoti nastavak donosi brojne dramatične obrate i emotivne trenutke. Nikša, kojeg je sjajno utjelovio Stefan Kapičić, osjeća da Lara opet nestaje iz njegovog zagrljaja te usprkos njegovoj podršci postaje sve distanciranija. Lidija (Marija Tadić) će napokon razjasniti okolnosti oko prometne nesreće koja ju je zarobila u invalidska kolica. Dinko, negativac kojeg maestralno glumi Filip Juričić, stoga se prvi put nalazi u ozbiljnoj panici za svoju sudbinu. Nela (Ecija Ojdanić) u naletu bijesa vraća se u igru, a započet će naravno od svoje glavne konkurentice Blanke.

U subotu u Sceni Dnevnika Nove TV ne propustite intervju s glumicom Sanjom Vejnović.