Glumac Stefan Kapičić koji je utjelovio Larinog drugog supruga Nikšu, proslavio je danas svoj rođendan na setu serije!

Glumac Stefan Kapičić koji je utjelovio Larinog drugog supruga Nikšu, proslavio je danas svoj rođendan na setu serije. Glumačka i produkcijska ekipa čestitala je ovom uspješnom glumcu njegov 33. rođendan, a Stefan je zajedno s kolegama Doris Pinčič, Ivanom Hercegom te Franom Perišinom ugasio svjećicu na složenoj torti od slasnih muffina.

>>> Pogledajte premijerno nedjeljnu epizodu 'Larinog izbora' na OYO.hr

Prije par dana Stefan je za kamere IN magazina izjavio kako dugo nije vidio takvu harmoniju na setu kao na snimanju Larinog izbora. Trenutno gledatelji Stefana prate u ulozi Nikše koji se s Jašom bori za prelijepe Lare. Glumac Stefan Kapičić ostvario je mnogobrojne uloge u svjetskim hit serijama poput '24' i 'Zakona brojeva'. Ovog perspektivnog glumca gledatelji će uskoro moći vidjeti i u novom filmu 'Big Miracle' u kojem je utjelovio kapetana Yurija Nikolayeva. Tamo će Stefan stati uz bok proslavljenim holivudskim zvijezdama poput Drew Barrymore i Teda Dansona.

>>> Pročitajte što vas čeka u sljedećim epizodama Larinog izbora!

Iako snimam cijeli dan od kada sam stigao na set zbog čestitka i poklona koje sam dobio od svojih divnih kolega i cjelokupne ekipe Larinog izbora dan mi je apsolutno proletio. Zbog tempa snimanja za dodatno slavlje morat ćemo pričekati vikend, a onda ću im se pošteno odužiti na nekom tulumu do zore - izjavio je presretni Stefan.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju