Najuspješni TV projekt sezone 'Larin izbor' uz seriju dobiva i film. Radnja filma se direktno nastavlja na najpopularniju seriju domaće produkcije koja je uspješno privukla milijunsko gledateljstvo uz mali ekran.

Radnja filma se direktno nastavlja na najpopularniju seriju domaće produkcije Larin izbor koja je uspješno privukla milijunsko gledateljstvo uz mali ekran. Prva klapa pala je u srijedu na prekrasnim lokacijama u Kaštelima dok će se kadrovi filma snimati i u Splitu, Korčuli i Čiovu.

Pokretači novih uzbudljivih događaja bit će poznati likovi koje tumače Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Jagoda Kumrić i dr., a pridružit će im se i glumačka imena poput Miraja Grbića i Špire Guberine. Redatelj je Tomislav Rukavina, dok scenarij potpisuju Branko Ružić, Jelena Popović-Volarić i Milo Grisogono.

U životima Lare i Jakova događa se novi, spektakularni obrat i postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote. Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime? Mogu li Lara i Jakov još jednom iznaći snage, pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i obitelj? Za ono što im je sveto morat će biti spremni platiti i najveću cijenu.

Dok traje filmski set, gledatelji mogu i dalje uživati u prvoj sezoni serije 'Larin izbor' koja je na ekranima Nove TV sve do ljeta.