Govorimo o 182.270.988 gledatelja u 17 zemalja koji će imati priliku vidjeti najnoviju seriju Nove TV 'Larin izbor'.

Da je 'Larin izbor' serija koju čekaju gledatelji u Hrvatskoj i van nje, vjerovali smo od samog početka. Time smo započeli i novi trend u Hrvatskoj TV industriji! Umjesto da uvozimo strane serije, mi ih i izvozimo i uspješno plasiramo u Europi i na tržište Bliskog Istoka.

Upravo te informacije su najbolja promocija serije pred samu premijeru 'Larinom izbora' koja se željno iščekuje 4. rujna.
Podsjetimo se, 'Larin izbor' je serija o Lari i Jaši koje razdvoji more kada Jaša mora otići na dalek put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke. Lara je zatočena u, za nju, stranom elitnom svijetu dalmatinske aristokracije.

Emocionalni usponi i padovi, šokantni obrati i jedna sudbina držat će konstantne tenzije i zaokupljati pažnju tijekom cijele radnje serije. Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i obitelji, te odanosti i bitke za preživljavanjem.

Autorica koncepta i kreativna producentica serije je Jelena Popović Volarić, glavni pisac Tomislav Hrpka, a urednik priče Milijan Ivezić. Redatelji su Robert Orhel, Kristijan Milić, Tomislav Rukavina, Mladen Dizdar i Milivoj Puhlovski dok glazbu potpisuje Tonči Huljić. Uz glavne glumce u seriji ćemo gledati istaknuta imena: Ecija Ojdanić, Filip Juričić, Marija Kohn, Frane Perišin, Ornela Vištica, Mladen Vulić i mnoge druge.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju