Jana: 'Prava ljubav uvijek čeka zato je i prava'. Pročitajte što je na naša pitanja odgovorila prekrasna Leila iz Vaše omiljene serije 'Larin izbor'!

Koja vam scena iz serije Larin izbor bila najveća izazov?

Mnoge su scene bile izazov te je teško izabrati, ali rekla bih da mi je scena na sudu bila najveći izazov kao i sakrivanje broda na pustom otoku, okrutno, ali od srca (Lejlinog).

S kim se najviše družite od kolega sa seta?

Nažalost, imamo malo vremena za druženje,jer puno radimo. Svakako to su Ivan, Doris, Stefan, Ornela, Jagoda... ma obožavam cijelu glumačku postavu.

Volite li putovanja i koje su vam omiljene destinacije?

Obožavam i dosta sam putovala,mada se plašim leta. Pamtit ću recimo Korziku, Jeruzalem i L.A.. La Quinta je moj prijedlog.

Koji vam je najdraži film?

Da se mogu odlučiti ne bih se bavila ovim poslom. Volim staru školu eto. Danas sam iznova gledala Doktora Živaga i opet mi je osvojio srce.

Kakve ljude volite i cijenite?

Brutalno iskrene i neposredne, koju imaju svoju ljestvicu vrijednosti i ne zaziru od tuđeg mišljenja. No takvih je,nažalost, malo. Ne volim egoizam i sujetu.

Što najviše volite raditi u slobodno vrijeme?

Obitelj - provesti vrijeme sa njima, šetati psa, čitati i gledati filmove.

Jeste li romantični?

Jesam. Vjerujem u ono - Živjeli su sretno do kraja života.

Što je najluđe što ste ikad napravili zbog ljubavi?

Udala se.

Koje su vaše najveće vrline?

Biti iskrena i direktna, a najviše biti to što jesam bez bojazni što će netko misliti o tome.

Koje su vaše najveće mane?

Osjetljivost,emotivnost, cigarete.. i ostalo ..ima ih još… Ne podnosim glumce koji se predstavljaju bez ijedne mane da bi zadivili publiku.. Mi smo živi ljudi sa svojim manama i vrlinama.

Gdje se vidite za 10 godina?

U obiteljskom životu, s dvoje djece, a ja se, pored obitelji, kad dovoljno narastu, bavim svojim poslom. Vidim se kao uspješnu majku i poslovnu ženu.

Što najviše prezirete kod ljudi?

Kad se predstavljaju kakvima nisu. Prije bih podnijela /oprostila mane iste osobe nego iluziju o istoj. I da sve to zaokružim prijetvornost - da se ne prikazuju kakvi zapravo jesu.

Kako bi opisali sebe u tri rečenice?

Ne mogu opisati sebe u tri rečenice, žao mi je. Ne zato što sam komplicirana, već zato što ni jedan normalan čovjek ne može opisat sebe u 3 rečenice. Ako opiše ne zna tko je.

I za kraj, može li prava ljubav čekati zauvijek?

Prava ljubav uvijek čeka, zato je i prava. Zauvijek.Kako ne….