Večeras u splitskom Cineplexxu od 18 sati do 19 sati najveći obožavatelji 'Larinog izbora' imat će priliku ususret projekciji družiti se s Jagodom Kumrić i Stefanom Kapičićem.

Večeras Jagoda Kumrić i Stefan Kapičić dolaze u Cineplexx Split!

U svom prvom vikendu kino prikazivanja (prva četiri dana) film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' je pogledalo nevjerojatnih 11 105 gledatelja što predstavlja apsolutno najveće kino otvaranje nekog domaćeg filma od osamostaljenja Hrvatske. Veliki interes publike očekuje se svakako i u danima koji slijede, a svi obožavatelji i posjetitelji, osim filmske poslastice 03. srpnja u 20 sati, sat vremena prije projekcije koja je u 21 sat, u zagrebačkom kinu Cineplexx Centar Kaptol imat će priliku družiti se i s glavnim glumcima filma Doris Pinčić i Ivanom Hercegom. Splitska publika također će imati priliku susresti se s popularnim zvijezdama. U splitskom Cineplexxu 04. srpnja od 18 sati do 19 sati najveći obožavatelji Larinog izbora imat će priliku ususret projekciji družiti se s Jagodom Kumrić i Stefanom Kapičićem.

Cjelovečernji film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' izravno se nastavlja na događaje iz prve sezone serije čije je finale emitirano na Novoj TV 20. lipnja. Posljednja dva napeta nastavka ostavila su dosta toga otvorenim, a odgovore na dugoočekivana pitanja kao i nove, nikad prije viđene likove donosi upravo film.

Film Larin izbor: Izgubljeni princ režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.