Obožavatelji Larinog izbora u sljedećim će nastavcima vidjeti začetke nove ljubavne priče između Jašine sestre Nikol i simpatičnog škveranina Mate. No, to nije jedina ljubav koja će se razviti.

Obožavatelji Larinog izbora u sljedećim će nastavcima vidjeti začetke nove ljubavne priče između Jašine sestre Nikol (Jagoda Kumrić) i simpatičnog škveranina Mate (Dino Rogić). Vrckasta Nikol će se prva približiti svom novom zgodnom prijatelju, no nakon što je on odbije, zato što je ne želi iskoristiti, Nikol i on će 'zaratiti'.

Unatoč učestalim svađama ovo dvoje mladih neće moći sakriti veliku privlačnost koja se zbiva među njima. Uskoro će Mate zamoliti lijepu Zlatarovu kćer da ga poduči plesu, a kada stane i u obranu njene časti Nikol više neće moći skrivati svoje intezivne osjećaje. Druga velika ljubav razvit će se između najvećeg negativca serije Dinka (Filip Juričić) i Leile (Jana Milić).

Nakon što promijeni svoj izgled Dinko više neće moći odoljeti čarima lijepe Jemenke. Ipak u njihovu novootkrivenu strast upetljat će se Dinkova žena Lidija. Svoju ljubavnu priču doživjet će i Tonči Zlatar (Frane Perišin) koji očito osjeća sve veću povezanost sa svojom bivšom suprugom Blankom (Bruna Bebić).