U InMagazinu mogli ste vidjeti kako je snimljena nova uvodna špica za drugu sezonu 'Larinog izbora' koji uskoro kreće na našem programu. Pogledajte prilog iz InMagazina!

Nakon što je u prvoj sezoni zasluženo odnijela lovorike kao najgledanija serija u Hrvatskoj, pa nakon toga, prenesena na filmsko platno gdje je rušila rekorde gledanosti filmom Izgubljeni princ, ova napeta priča s neočekivanim obratima kreće u nove pobjede. Osim novih nastavaka koje ćemo uskoro gledati na Novoj TV, ovih dana snimala se i nova naslovna špica serije. Bila je to prilika da se apsolutno cijela ekipa serije, u isto vrijeme okupi na setu, na dobro poznatom mjestu i samim gledateljima, u veseloj scenografiji krčme.

''Rijetko nam se u seriji događa da imamo ovakve scene u kojima su svi. Ima familijarni ugođaj atmosfera kad se svi nađemo.'' – istaknuo je jedan od redatelja serije Tomislav Rukavina.

Branko Ivanda, koji se u drugoj sezoni pridružio timu kao kreativni producent dodao je: ''Mislim da će biti izuzetno zanimljivo nakon velikog uspjeha koji je film imao, sada pogledati novu sezonu jer se spremaju apsolutno neočekivani zapleti. Imamo nove glumce, imamo i novih lica, a stara lica, ne stara po godinama, nego iz prošle sezone, dobivaju nove zadatke.''

I već na samom početku, i prije nego što započne s emitiranjem, Larin izbor u naslovnoj špici, gledateljima je pripremio iznenađenje - Nelu Zlatar u predivnoj, raskošnoj vjenčanici. ''Zato je lijepo biti glumica, zato što imaš prilike oblačiti ovako prekrasne haljine, ne moraš se sama udavati i cijeli stres prolaziti.'' Poznatoj ekipi su se već na snimanju špice na Zagrebačkom velesajmu pridružila nova lica koja će tumačiti likove koje će publika jednako zavoljeti, Sanja Popović, David Šikić, Branimir Popović i mnogi dr. Više dojmova sa snimanja špice gledatelji mogu pogledati večeras u IN magazinu, dok vrijedna ekipa nastavlja snimati nove dogodovštine u Zagrebu, Splitu, Lovranu i Opatiji. Plodove njihovog rada uskoro ćemo vidjeti i u novoj sezoni serije na malim ekranima.