Nikša i Jakov shvaćaju da ih je Tristan prevario te da žena koju prate nije Karmen. Na zabavi upoznaju Esmu. Ana inzistira da Lara što prije ode iz kuće, te je Lara prisiljena poslušati ju.

Lucijan je spreman izvršiti svoju osvetu nad Jakovom i Dinkom, no naljuti se kada shvati da Dinka nema. Jakov i Nikša su zbunjeni kada uvide da je Tonči poslao Lucijana s novcem, te Jakov zove Tončija kako bi mu potvrdio Lucijanove navode. Jakov nema druge nego povjerovati Lucijanu te mu otkriva Dinkovo skrovište. Istodobno, Dinko želi otići iz napuštene kuće, no tamo ga nalazi mali prosjak koji ga upozorava da će Tristan pokušati prevariti Jakova i Nikšu. Dinko im odlazi pomoći ni ne sluteći da ga Lucijan drži na nišanu. Tristan uzima novce Nikši i Jakovu te odlazi, no presreće ga ljutiti Dinko.

Nikša i Jakov shvaćaju da ih je Tristan prevario te da žena koju prate nije Karmen. Na zabavi upoznaju Esmu. Mate i Nikol odlaze na romantičnu večeru gdje uživaju i razmjenjuju nježnosti. Nakon večere, odlaze u kuću Zlatar gdje uživaju u zajedničkim trenucima u kojima ih zatiče Anđela. Ana inzistira da Lara što prije ode iz kuće, te je Lara prisiljena poslušati ju. No, nakon razgovora sa Zlajom, Lara se odlučuje boriti za svoju obitelj. Anu to razbjesni te se njih dvije sukobljavaju. Lara odlazi reći Tončiju za Aninu ucjenu, no ne stiže jer Ana slaže kako je između njih sve u redu. Lara se odlazi potužiti majci i Leili u krčmu, ni ne sluteći da Ana ima pakleni plan. Pri odlasku iz krčme, Laru napadaju dva nasilnika.