Junakinja "Larinog izbora" Nikol Zlatar jučer je započela svoju avanturu u web seriji 'Nikol, povjerljivo'. Večeras na Oyo.hr možete pogledati drugu epizodu!

NIKOL, POVJERLJIVO samo na OYO.HR

Jučer je Nikol u epizodi 'Larinog izbora' najavila i započela svoju avanutu koju možete ekskluzivno pratiti na Oyo.hr.

Klikom na ovaj link, možete uroniti u svijet misli mlade djevojke iz obitelji Zlatar, te početi s praćenjem njenog dnevnika.

Večeras je na rasporedu druga epizoda, a ekskluzivno pročitajte što je Nikol zapisala u svoj dnevnik...

Bože što sam ja noćas sanjala! Simbol sa ključića, neke ljude sa crnim kapuljačama, i škrinjicu. Škrinjicu koja je bila moja i u kojoj smo kao, iz igre, ja i tata skrivali blago. A ja ju nikad, ali nikad nisam vidila otvorenu. Kad si dite onda valjda ne razmišljaš o takvim stvarima.

Sad sam skoro sigurna da ključić otvara škrinjicu. Nisam to slučajno sanjala! A i povrh svega, ovi crteži mi samo daju do znanja da sam na pravom tragu.

Ovo sam uvik crtala kad bi čekala tatu da se vrati sa broda. Točno se sićam, tih zadnjih tjedan dana bi ga čekala svaku večer, svaku! Ne sićam se zašto sam crtala ove simbole...ali, mutno se sićam da sam ih stvarno ja crtala. Ali zašto? Di sam to vidila? Je li to iz nekog filma možda? I tek sad vidim da se na svakom crtežu osim simbola pojavljuje još nešto...isto što sam sanjala noćas.