''Larin izbor – Izgubljeni princ'' tuče rekorde hrvatskog filma! U samo dvadesetak dana pogledalo ga je 50 000 ljudi. Nova TV i Media Pro Entertainment obradovali su jubilarnog gledatelja filma.

Distributer Continental film darovao je sretnu posjetiteljicu sa Cineplexx Movie Bonus karticom, te poklon bonom u vrijednosti od 500 kuna. Gospođa Dolores koja je s djecom film došla pogledati s Brača ostala je nemalo iznenađena kada joj je priopćeno da je upravo ona 50-tisućiti kino gledatelj!

Uručena joj je i vrijedna nagrada, a dobila je priliku i porazgovarati s glavnom junakinjom Doris Pinčić. ''Djeca su, ovo je bila njihova želja. Oni prate seriju i oni su zadovoljni i nadam se da će i večeras biti zadovoljni s Larom.'' – izjavila je Dolores Mehović, jubilarna kino gledateljica. ''Nadala sam se da će se ljudima svidjeti, ali nisam mogla pretpostaviti da će to biti u ovolikoj mjeri i hvala im stvarno svima što su uz nas.'' – rekla je Doris Pinčić koja je u klubu 'Imperium' s kolegama sa seta i okupljenim građanima, za koje je ulaz bio slobodan, slavila dugo u noć.