Glumačkom castu Larinog izbora pridružit će se Mirna Medaković, perspektivno glumačko ime Hrvatske. Mirna će u popularnoj seriji tumačiti ulogu Esme, privlačne i putene žene koja je magnet za muškarce.

MIRNA MEDAKOVIĆ KAO VATRENA ESMA
Mirna Medaković unosi 'koktel zabave' u Larin izbor

Nova TV, Larin izbor, 11. veljače u 22 sati

Glumačkom castu Larinog izbora pridružit će se Mirna Medaković, perspektivno glumačko ime Hrvatske. Mirna će u popularnoj seriji tumačiti ulogu Esme, privlačne i putene žene koja je magnet za muškarce. Najviše scena glumica je snimila s Filipom Juričićem i Ivanom Hercegom. Mirna je bila oduševljena glumačkom ekipom: 'Ekipa je bila odlična, Filipa i Ivana znam s drugih projekata, a sa Stefanom i Ornelom mi je ovo prva suradnja i mislim da je bila uspješna.'. Također uloga u seriji oduševila je glumicu zbog lokacije snimanja: 'Zaista me obradovao poziv ekipe serije Larin izbor da im se pridružim na snimanju. Većinu svojih scena sam snimala u eksterijeru tako da sam imala sreću i posjetila Lovran za zimskih mjeseci.' Mirnin lik Esma pazi na svoj izgled iako je odrasla u siromaštvu. Drska je i uvijek spremna odgovoriti, što je često dovodi u nevolju. U šesnaestoj godini ostala je trudna, a oca djeteta više nije nikad vidjela. Brižna je majka, no kao tinejdžerka, Esma je bila sklona upadanju u nevolje zahvaljujući svojem naglom karakteru i strastvenosti u vezama. Esma je i danas u potrazi za ljubavlju, ali nakon mnogih razočaranja, puno je opreznija. Fizički nalikuje Karmen, a Dinko i Jakov će je upoznati u Italiji te nju i njezinog sina Amara povedu na put do Maroka. U ´Larinom izboru´ prvi put će se pojaviti kao slijepa putnica te će se između nje i Dinka razviti tjelesna privlačnost. O ulozi Esme lijepa Mirna je izjavila: 'Moj lik je pozitivan i dobar, ali i slab na jednog muškarca zbog kojeg prijateljstvo postane upitno. Malo zapleta, intriga, ljubavi i povrijeđenosti i evo odličnog koktela za zabavu. Nadam se da će gledatelji uživati.'

O GLUMICI:
Mirna Medaković je hrvatska televizijska, kazališna i filmska glumica. Rođena je u Zagrebu 20. lipnja 1985. godine. Glumom se počela baviti iz hobija, a da nije glumica bila bi političarka. S 19 godina je dobila prvu ulogu u televizijskoj sapunici, a na odlazak na audiciju ju je nagovorila Sanja Vejnović, također glumica Larinog izbora. Nakon toga je upisala i Akademiju dramskih umjetnosti na kojoj je diplomirala. Njenu karijeru su dosad obilježili brojni angažmani na filmu, televiziji, kazališnim daskama te čak i radio-dramama. Ostvarila je uloge u popularnim serijama 'Zabranjena ljubav', 'Ponos Ratkajevih', 'Dolina sunca', 'Sve će biti dobro', 'Pod sretnom zvijezdom', 'Provodi i sprovodi', 'Stipe u gostima', 'Nedjeljom ujutro, subotom navečer', 'Počivali u miru'. Glumila je u filmovima 'Šuma summarum', 'The Show Must Go On'. Na kazališnim daskama glumila je Ofeliju u 'Hamletu'.