Pročitajte treći, zadnji dio leksikona Larina izbora, i saznajte još neke stvari o vašoj omiljenoj seriji!

Pusti otok – Mjesto na kojem su nakon bijega iz Jemena završili Jakov i Leila. Tamo je Jakov na trenutak čak uspio zaboraviti svoju Laru i prepustiti se čarima prelijepe Jemenke.

Ringtone – Naslovna pjesma koja je osvojila mobitele diljem zemlje, nešto je što svaki fan Larinog izbora mora imati. POŠALJI SMS SADRŽAJA LARA NA BROJ 87 307
Cijena: 15,00 kn/sms
**

Larin izbor od A do Z (1. dio)

Split – Grad u kojem se događa glavnina radnje, jest ovaj biser Mediterana. S obzirom na radnju serije većina scena snimana je u škveru i na splitskoj rivi.

Tonči - Stariji muškarac, ali dobrodržeći, miran i tih. Briljantan je biznismen, nježan, ali često odsutan otac preopterećen poslom. Ludo je zaljubljen u svoju ženu i previše joj popušta. Osjeća grižnju savjesti zbog toga što je ostavio prvu ženu zbog Nele, zajedno s prvim sinom Dinkom. Razmazio je svoju djecu, osobito kći Nikol, jer je Jakov davno otišao iz Hrvatske na školovanje. Od sina očekuje da će ga automatski naslijediti u poslu. Za razliku od Nele, Tonči nije snob.

Učiteljica klavira - Naime u periodu kada je upoznala Jakova, Lara se prijavila na mjesto učiteljice klavira u osnovnoj školi. Unatoč velikom talentu mlade djevojke, profesorica Blanka Bilić je zbog Neline ucjene odbila Laru.

Larin izbor od A do Z (2. dio)

Vuksan – Larin otac koji je ubrzo nakon njeno rođenja netragom nestao. Vraća se u seriju, te se između njega i Mije bude stare simpatije. Vuksan je ubrzo postao uspješan poslovni čovjek koji nije mogao zaboraviti svoju ljubav s Korčule, Larinu majku.

Zlaja – Sin Lare i Jakova, maleni Zlaja kao beba već je preživio otmicu, kada ga je od roditelja odvojila Alenova supruga Vjera. Zlaju je porodio Larin drugi suprug Nikša.

**Podrška korisnicima od 9-17h 01/6388 161 txt info:109

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju