Vrijeme je za drugi dio leksikona Larina izbora, gdje možete pročitati sve o najgledanijoj seriji koja ide na malim ekranima!

Izbor – Stvar koja se najviše tiče Lare, koja je u životu rastrgana između ljubavi dva muškarca, Jaše i Nikše.

Jaša – Karizmatičan i mladolik, snažan je, ali tih i često neodlučan. Rastrgan je između lojalnosti i dužnosti prema obitelji i vlastitih emocija. Još je u srednju školu otišao u Ameriku, te je tamo završio i fakultet i postdiplomski studij. Kroz sve te godine, vraćao se kući samo na ljetovanje i divio se svom ocu koji je gradio brodarsku tvrtku. Jašin otac ima impresivnu flotu i očekuje da Jaša bude njegov nasljednik. Oženio se Larom, no ubrzo je postao žrtva urote koju mu je pripremio polubrat Dinko.

Karmen - Vrckava, duhovita, zabavna, prava duša svake zabave. Rasna crnka iz radničkog naselja u kojemu povremeno konobari. Ljubavnica je vlasnika konobe u koju će smjestiti Laru, što će izazvati pravu buru. Karmen je prostodušna, dobra kao kruh, ali dijete ceste, voli popiti, pjevati i zabaviti se. Najbolja je Larina prijateljica, koja će biti uz nju u najtežim danima.

Lara – Junakinja serije, koja je nježna, privlačna, blaga i iskrena. Većinom djeluje kao da je iz nekog drugog vremena, zbog svoje jednostavnosti i mudrosti. Nije žena od velikih riječi, no kada govori, njezini stavovi duboko utječu na okolinu. Lara je skromna, jer je skromnog podrijetla i nije pretjerano ambiciozna. Ne živi kao većina mladih danas, ali sanja o velikoj, pravoj, jedinoj ljubavi. Sklona idealizaciji, vjerna je žena koja je u stanju dugo čekati svog muškarca i odolijevati mnogim izazovima suvremenog doba.

Mija – Larina majka. Kao dvadesetogodišnjakinja zatrudnjela je s mornarom koji je ubrzo nestao na moru. Samohrana majka, bdjela je nad Larom i pažljivo radila na velikom glazbenom talentu kojeg je kći pokazivala. Ostala je raditi na otoku kao glavna kuharica u konobi, štedjela kako bi joj omogućila školovanje.

Nikša - Zgodan i uglađen čovjek. Nakon raznih uplitanja u protuzakonite radnje, Nikša se pridružio Legiji stranaca. S obzirom da se zbog svoje prošlosti nije mogao vratiti u kući, Nikša je odlučio doći u Split i javiti se starom prijatelju Alenu. U krčmi upoznaje Laru koja je osvojila njegovo srce za sva vremena.