Donosimo vam prvi od tri dijela leksikona Larina izbora, gdje još jednom možete pročitati sve o vašoj omiljenoj seriji!

Alen - Karmenin ljubavnik i vlasnik konobe. Alen je tipični Dalmatinac koji najviše voli fjaku, piće te što manje napora i obaveza u životu. Potječe iz siromašnije obitelji te je u mladosti bio sklon delikventnom ponašanju. Nakon par sukoba sa zakonom, odlučio se skrasiti s lijepom i bogatom vlasnicom krčme, Vjerom.

Blanka - Bivša žena Tončija Zlatara. Beskrajno poštena osoba koja se nije snašla u bogatstvu i uspjehu koji je doživio Tonči. Odrekla se svega što joj je on nudio u zamjenu za rastavu, a to nije dobro sjelo njezinom sinu koji ocu zamjera što ga je zapostavio.

Cvitka – Majka Nele Zlatar, koja je kćer oduvijek učila skromnosti. Kad se bogato udala, Nela je na nju potpuno zaboravila, ali ipak, spletom okolnosti morala se vratiti u majčinu kuću gdje su se njih dvije ponovo zbližile.

Dinko - Tončijev sin iz prvog braka. Nesretan je i vječno ljubomoran na Zlatarove, te se na kraju prevarom i uspijeva domoći njihover imovine. Nadao se da se Jakov nikada neće vratiti, on mu je rak rana, blistavi lijepi uspješan sin koji ga je tako lako zamijenio. Otac je dvoje djece i ponavlja iste greške koje je radio njegov otac, no toga nije svjestan.

Epizoda prva– Ona u kojoj su se prvi put susreli Lara i Jaša. Ako se nje, ali i drugih želite prisjetiti, sve ih potražite na Oyo.hr.

Fatalna ljubav - Ona između Lare i Jaše. Odnosno bezvremenska ljubav koja se rijetko događa. Ipak, život ih je bar za sad, razdvojio.

Gospa Ružarica – Spominje se u jednom stihu prelijepe naslove pjesme serije 'Larin izbor'. Poslušajte još jednom tu naslovnu pjesmu.

HD – Cijela je serija snimana u HD formatu na brojnim eksternim lokacijama u Splitu i Lovranu, dok se scene interijera prostiru kroz 22 seta na 2000 m2 u Zagrebu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju