Nakon što ste prije nekoliko dana mogli (a i još možete) prvu epizodu „Larinog izbora“ pogledati na OYO.hr, od nedjelje 4. rujna u ovoj vrhunskoj seriji možete uživati i na programu Nove TV!

>>> ODMAH POGLEDAJTE PRVU EPIOZDU 'LARINOG IZBORA' NA OYO.HR

Napeta ljubavna priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i obitelji, te odanosti i bitke za preživljavanjem od nedjelje 4. rujna počinje se prikazivati i na ekranima Nove TV. Uz napetu radnju koja se vrti oko dva glavna lika, Lare i Jaše i njihovog kompliciranog odnosa, seriji posebnu draž daju lokacije duž dalmatinske obale na kojima je snimana.

Mlada glumačka nada Doris Pinčić utjelovila je Laru koja je jednostavna, lijepa, simpatična, velikodušna i iskrena djevojka. U seriji je upoznajemo u trenutku kada je završila fakultet te se nalazi na raskrsnici života s obzirom da mora pronaći posao ili se vratiti u malo mjesto iz kojega potiče.

Glavnog muškog lika utjelovio je Ivan Herceg, već etablirani mladi glumac. Jaša, kojeg glumi je karizmatični mladi čovjek, koji je često neodlučan, ponajviše jer je rastrgan između privrženosti obitelji i vlastitih emocija.

U ostalim ulogama nastupaju brojna poznata glumačka imena, kao što su Ecija Ojdanić, Frane Perišin, Slavko Juraga, Filip Juričić, Mladen Vulić, Sanja Vejnović i mnogi drugi…

U svakom slučaju, toplo vam preporučamo da u nedjelju navečer budete uz program Nove TV i novu vrhunsku seriju „Larin izbor“!