Leila i Dinko se konačno susreću, ali se Leila ipak razočara kad shvati da se prodao. Odluči mu objasniti kako nisu jedno za drugo.

2.sez, 114.ep, ponedjeljak 8. travnja

Nakon što se Abdulah nije smilovao Aishi, na koncu i Iman odlazi od oca i spavaju i rade na ulici. Abdulah ih pokušava nagovoriti da se vrate ali one odbijaju. Na kraju je Abdulah zamoljen Dinka moliti da će mu platiti poveću svotu samo da se oženi Aishom. Dinko ne može vjerovati da ga opet gnjavi s istim prijedlogom, ali Abdulah ga zdušno nagovara.

Nakon što je Leila ustrijelila Lucijana, pružena mu je pomoć kod Zlatara. Žene su uspjele. Tončiju je dana bolnička terapija. Lucijan je, nakon što ga je Nela skoro ugušila jastukom, ipak pristao da pomogne Tončiju. I to je presudnu ulogu imala riječ njegove polusestre Nikol.

2.sez, 115.ep, utorak 9. travnja

Dinko je u dvojbi oko Abdulahove ponude da oženi Aishu. Osjeća se izgubljenim i nakon što ga Jakov napada kako je lijenčina i osoba bez ikakve koristi, Dinko se odlučuje za sudbodnosni potez. Zaprosi Aishu. Leila njeguje Lucijana kojemu se stanje zakompliciralo zbog ozlijede. Među njima raste napetost, očiti su osjećaji koje gaje jedno prema drugome. Lucijan pokušava odgovoriti Leilu od puta u Maroko, ali Leila se tada naljuti na njega i odlazi. Uzrujana Leila priznaje Lari kako ima osjećaje prema Lucijanu i da ne zna što će učiniti u vezi toga. Mora otputovati u Maroko i sresti se s Dinkom, vjeruje da će joj tada njeni osjećaji biti jasniji.

2.sez, 116.ep, srijeda 10. travnja

Jakov i Nikša su zaprepašteni Dinkovom odlukom da oženi Aishu, pogotovo zato što to čini radi novca. Dinko se pravda time da mu ništa drugo ne preostaje. Dinko je euforičan pred svadbu i pije pokušavajući potisnuti bol u sebi. Iman ne skriva pred sestrom koliko je protiv tog vjenčanja i Aisha se naljuti na nju. Optuži je da je ljubomorna. Iman shvati da je pretjerala i ispričava se sestri.

Nela se vratila iz Italije i dočeka je surova realnost, obitelj Zlatar je u bankrotu. Nela shvaća da mora nešto poduzeti i odlučuje se na radikalni čin. Objavljuje svima kako će prodati brodogradilišta.

2.sez, 117. i 118.ep, petak 12. travnja

Lara se oštro protivi Nelinoj odluci o prodaji škvera. Obitelj je na njenoj strani, a Nela, unatoč tome, ne popušta. Uspije pridobiti Nikol na svoju stranu i ozbiljno se baci na potragu za ponuđačem. Dolazi u stari Tončijev ured gdje zatiče Laru koja s barbom, Davidom i Zlaju čisti ured. Nela poludi, ali joj djeca skrenu pozornost na radio-stanici s kojom se ona služila u ranim danima braka s Tončijem. Smiri se i dozvoli dječacima da pošalju poruku svojim očevima. Ona i Lara budu na koncu ganute prizorom.

Leila i Dinko se konačno susreću, ali se Leila ipak razočara kad shvati da se prodao. Odluči mu objasniti kako nisu jedno za drugo. Dinko to odbija prihvatiti. Ne dozvoli joj da ga ostavi već je strasno poljubi. Lucijan ludi zbog Leilinog odlaska. Saznaje da policajka Maja stradala na zadatku jer on nije poslao pojačanje. Zbog toga osjeti grižnju savjesti i shvati da mu lov na bjegunce upropaštava život.  

Nikol je zatekla Lucijana kako onemoćao, krvave rane, sjedi pred postajom. Pomaže mu, odvodi ga do postaje, ali Lucijan tamo saznaje od bijesnog inspektora Vulića da je kriv što je kolegica Maja preminula u akciji na dilera. Lucijan je kriv, nije posao pojačanje. Na koncu krivi Dinka i Jakova za svoj propust. Nikol uviđa da je Lucijan jednako osvetoljubiv i opčinjen mržnjom kao i Dinko. On joj na kraju poklanja posljednji Šimunov poklon što je ostavio za nju. Nikol se sukobljava s Lucijanom nakon što joj je on dao sliku koju joj je Šimun ostavio u naslijeđe. Nikol je uvjerena da treba uništiti sliku iako se ni sama ne može prisiliti da to napravi...

Nela pod svaku cijenu želi prodati brodogradilište Zlatara, ali se Lara grčevito opire tome. Kad Zlaja preko stanice šalje tati poruke, Lara je sve čvršća da firma mora ostati u vlasništvu Zalara, ali Nela, premda je boli spoznaja o prodaji, misli da je to jedino rješenje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju