Tonči pobjesni nakon Šimunove izjave da je Nikol njegova kći. Ne želi mu vjerovati, ali samouvjereni Šimun nadvlada ga argumentima.

2.sez., 33.ep - 5. studenog

Vjeru Jeronim još jednom bezuspješno pokušava nagovoriti da prestane činiti kriminalna djela i vrati se na pravi put, no Vjera je tvrdoglava - učinit će sve što treba da spasi Magdalenu i nije je briga za vlastitu sigurnost. Jeronim nema izbora, pa je zamoli da njega više ne uključuje u svoje poduhvate te da premjesti ukradene umjetnine negdje drugdje. Kada Jeronim ode, Vjera ulazi u svoju sobu i tamo zatiče vozača Antu koji ju je čekao. Šimun je shvatio tko je prava kradljivica i Vjera će platiti za svoj zločin. Lara pruža utjehu Dorianu zbog smrti njegove sestre. Jakov svjedoči njihovom bliskom razgovoru i postaje sumnjičav.

Nikol zatraži od Šimuna da povuče iskaz i oslobodi Tončija. Šimun to doista i učini i dolazi Tončiju u zatvor. Tonči saznaje da je Nikol Šimunova kći. Tonči pobjesni nakon Šimunove izjave da je Nikol njegova kći. Ne želi mu vjerovati, ali samouvjereni Šimun nadvlada ga argumentima. Tonči je potpuno shrvan saznanjem. Nikol napada Nelu, govori joj kako joj je uništila život i da više ne želi imati ništa s njom. Kaže da ju više nije briga za vlastiti život i da ju je uništila, zbog čega je mrzi. Šimun je Tončiju platio jamčevinu. Tonči dolazi ravno k Neli u Šimunovu vilu, zahtijeva od nje priznanje prave istine.