Dorian laže Lari da njeni nalazi nisu dobri i govori joj kako nije pametno da se sad vraća u Split. Ana i Jakov odlaze na kapetanski ples u hotel.

2.sez., 54.ep - 4. prosinca

Dorian laže Lari da njeni nalazi nisu dobri i govori joj kako nije pametno da se sad vraća u Split. Lara je potresena ali u njoj pobijedi čežnja za sinom i odluči ipak otići. Dorian joj daje injekciju s obrazloženjem da je to posljednja doza lijeka koju treba primiti. Lara nije svjesna da je u opasnosti.

Nela je obavijestila Šimuna da mu je povukla sav novac s računa, te da nema namjeru platiti njegovu jamčevinu već novac zadržati za sebe. Šimun je bijesan. Nela se posvađa s Nikol i nalazi utjehu u razgovoru s Cvitkom. Ana i Jakov spremaju se na kapetanski ples, kad u Vilu Zlatar upada Anina guvernanta Danica i traži od nje objašnjenje gdje je nestala. Ana moli Danicu da joj dopusti da još jednu večer provede s Jakovom. Ana i Jakov odlaze na kapetanski ples u hotel, međutim tamo Ana ugleda svog oca pa pobjegne. Ona i Jakov završavaju u Getu gdje provode romantičnu večer uz klapsku pjesmu. Lara dolazi u Split i ruši se u nesvijest. Dorian dolazi po nju i vodi je natrag u Malo mjesto.