Usprkos pritisku, Leila ostaje čvrsta i Lucijan nema druge nego pustiti Leilu da ode iz njegovog stana. Nela je uvjerena da ima Lucijana u šaci zbog krađe koju je njegova majka počinila prije mnogo godina.

2.sez, 95.ep, petak 8. ožujka

Usprkos pritisku, Leila ostaje čvrsta i Lucijan nema druge nego pustiti Leilu da ode iz njegovog stana. Nela je uvjerena da ima Lucijana u šaci zbog krađe koju je njegova majka počinila prije mnogo godina. Nela otkriva Lari kako planira uništiti Lucijana. Lari se taj plan nimalo ne sviđa i prepušta sve samouvjerenoj Neli. Lucijan je šokiran novim saznanjem o svojoj majci.Lara odlazi Leili koja joj govori da su Dinko i Jakov u Maroku, te se sablazni kada čuje što Nela planira. Nikša i Iman pronalaze Salima i konfrontiraju ga. Iman razgovara sa Salimom na arapskom jeziku te biva zaprepaštena kad od Salima saznaje da je njen otac upleten u Karmenin nestanak. Iman pred očajnim Nikšom skriva očevu upetljanost u nestanak Karmen. Iman ne zna kako da utješi Nikšu, te sama kreće slijediti Abdulaha.Dinko opet prelazi granicu s Aishom te ga ona ošamari.

GLEDALI STE

2.sez, 92.ep, ponedjeljak 4. ožujka

Leila se prenerazi kada vidi da je Lucijan spasio Davida. Lucijan pokušava biti ljubazan prema njoj te joj nudi da mu otkrije gdje je Dinko u zamjenu za novce. Ponosna Leila odbija što Lucijana još više fascinira jer mu se Leila počinje sviđati. Lucijan i Lara se ponovno sreću te Lucijanove prijetnje postaju sve opasnije. Nikša svjedoči svađi između Abdulaha i Iman i ode tješiti Iman. Ona mu priznaje kako se osjeća poput zatvorenice u svojoj zemlji te ga moli da ju povede sa sobom u Hrvatsku. Nikša je zatečen, ali mora odbiti, jer prvo želi spasiti Karmen. Nikša zaneseno priča Iman koliko voli Karmen, nesvjestan da se Iman sve više zaljubljuje u njega.

2.sez, 93.ep, utorak 5. ožujka

Nakon što nenamjerno povrijedi Leilu, Lucijan je suočen s bujicom teških riječi i optužbi s kojima se teško nosi s obzirom da se zaljubljuje u Leilu. Lucijanov dan pokvari i iznenadni posjet Nele i Lare koje, očajne nakon Tončijeve presude, pred Tamarom konfrontiraju Lucijana te razotkrivaju njegovo pravo lice. Nela odlazi inspektoru i prijeti kako će ga raskrinkati. No, od inspektora Vulića saznaje da je Lucijan puno moćniji nego je mislila i postaje još odlučnija u borbi protiv njega. Sastaje se s Tamarom koja od nje traži da ih pusti na miru. Nela to s gnušanjem odbija te ju poziva da se pripremi za rat. Dinko zanemari muški ponos i zove Leilu u Krčmu, no za vrijeme razgovora, u Krčmi se pojavljuje Lucijan. Lucijan privodi Leilu jer mu odbija kazati gdje je Dinko. Karmen ne uspijeva pobjeći i sve je očajnija dok Nikša ne odustaje od potrage.

2.sez, 94.ep, srijeda 6. ožujka

Nela od Lole sazna da Tamara čuva 'kosture u ormaru' te od inspektora Vulića dobiva kriminalni dosje Tamare Krstulović. Nela je zadovoljna jer zna da sada ima adut u rukavu. Nakon mučnog ispitivanja u ćeliji tijekom kojeg Leila staje u Dinkovu obranu, Lucijan shvati da je po zakonu više ne može držati u zatvoru. Pusti je i počne osvještavati svoje osjećaje prema njoj. Ona se po izlasku iz ćelije ruši, a on je u nesvijesti donosi u svoj stan. Kad se probudi, uplaši se Lucijana i optužuje ga da ju je zatočio. On uporno želi uvjeriti Leilu kako je Dinko loš čovjek koji ne zaslužuje da se toliko žrtvuje za njega, ali Leila ostaje čvrsta i ne odaje Dinka. Nikša ne prestaje tražiti Karmen i sazna da bi ribar koji ne priča engleski mogao znati nešto više. Moli Iman da mu pomogne, no ona se boji svog oca.