Lara je u potpunoj nevjerici radi Anine beskrupulozne ucjene, no pristaje otići iz Splita ako Ana nabavi novac za oslobođenje Karmen.

78.ep, srijeda 6. veljače

Lara je u potpunoj nevjerici radi Anine beskrupulozne ucjene, no pristaje otići iz Splita ako Ana nabavi novac za oslobođenje Karmen. Anina prljava igra se odvija prema planu pa je Lara prisiljena započeti s pakiranjem. Tonči se dogovori s Jakovom gdje će biti primopredaja novca, no sve se zakomplicira kada mu policija zabrani izlazak iz kuće. Tonči je ipak primoran prihvatiti Lucijanovu slamku spasa, no ostaje nesvjestan kako time upada u unaprijed pripremljenu klopku.

Nikša ipak otkriva policiji gdje se nalaze Dinko i Jakov ne znajući kako je Ana već obećala pribaviti novce za spas Karmen. Nikša u zadnji trenutak spašava Dinka i Jakova od policije, no Dinko ostaje grub i nepovjerljiv prema 'izdajniku'... Kako se približava primopredaja novca i susret s Tončijem, Nikšu muče sve crnije slutnje.

GLEDALI STE

76.ep, ponedjeljak 4. veljače

Dinko shvati da je policija došla na brod. Ipak uspijeva pobjeći. Za to vrijeme, Jakov i Nikša bezuspješno traže Karmen po Alenovim naputcima. Ipak, pronalaze trag, a maleni prosjak im pomogne u daljnjoj potrazi. Nikša i Jakov upadaju u Tristanovu zamku. Tristan im nudi da otkupe Karmen od njega za veliku svotu novaca. Lucijan dolazi kod Tončija i lažno prijateljski mu nudi svoju pomoć oko Dinka i Jakova. Tonči ni ne sluti što se krije iza Lucijanovih laži. Lucijan odlazi neobavljena posla iz vile Zlatar ali odluči početi prisluškivati njihove telefonske razgovore.Nikol jedva pristane na razgovor s Matom.

On joj priznaje kako ju nikada nije prestao voljeti. Nikol i Mate padaju jedan drugome u zagrljaj nakon dugo vremena.Lari nedostaje Jakov te je sretna kad joj Kike da jednu od rijetkih njihovih zajedničkih fotografija. Istodobno, Mija govori Ani da napokon ostavi Laru na miru. Ana načuje razgovor Kike i Anđele koje ju žestoko ocrnjuju te, ponesena ljutnjom, uništava fotografiju Lare i Jakova. Lara je bijesna kada to saznaje i odluči konfrontirati Anu. Ana, u nedostatku argumenata i izvan sebe od bijesa, ošamari Laru.

77.ep, utorak 5. veljače

Nikol i Tonči svjedoče Aninom i Larinom sukobu i Tonči staje na Larinu stranu. Govori Ani kako sutra mora napustiti kuću Zlatar.

Jakov i Nikša dovedeni su pred gotov čin. Tristan od njih traži da nabave novac do sutradan u ponoć. Karmen i Nikša nakratko se sreću. Nikša obeća Karmen da će je spasiti od otmičara. Jakov i Nikša susreću Dinka koji je pobjegao s broda. Shvaćajući da neće moći prodati brod kao što je planirao jer ga je preuzela policija, Jakov se prihvaća zadnjeg šanse. Nazvat će oca u Split i zamoliti ga da pošalje novac. Dinko pokušava odgovoriti Jakova jer ih tako izlaže opasnosti da budu otkriveni, ali Jakov je uporan.

Tonči dobiva poziv od Jakova. On i Lara saznaju što se događa s Karmen. Tonči je očajan jer nema novac koji im treba. Lara se dosjeti da postoji samo jedan način da spase život svoje prijateljice. Morat će se poniziti i zamoliti Anu za pomoć.