Lucijan obavještava Nikol kako je Tonči u zatvoru u vrlo lošem zdravstvenom stanju, a on mu neće osigurati adekvatnu liječničku pomoć ukoliko ne pristanu izdati Dinka i Jakova.

2.sez, 107. i 108.ep

Lucijan obavještava Nikol kako je Tonči u zatvoru u vrlo lošem zdravstvenom stanju, a on mu neće osigurati adekvatnu liječničku pomoć ukoliko ne pristanu izdati Dinka i Jakova. Nikol je u nevjerici, no odbija Lucijanov zahtjev te obavještava o tome Laru i Nelu. Lara odlazi razgovarati s Lucijanom, ali bezuspješno.

Nikša je zgrožen kada čuje da je Dinko spavao s Aishom. Kada se Nikša ispriča Aishi u Dinkovo ime, ona je u još gorem stanju jer se nadala da će Dinko šutjeti. Aisha bježi iz čajane i ugleda Dinka u razgovoru s prostitutkom i sve je tužnija. Dinko joj se pokuša ispričati, no Aisha mu ne dopušta. Odlazi ocu i ispričava mu se zbog svog neposluha.

Nakon što Leila ponudi Lucijanu sebe, Lucijan je na kušnji, ali ipak poludi i kaže Leili da čuva vlastito dostojanstvo. Leila napada Lucijana nakon što ju on izvrijeđa

Nakon razgovora s Aishom, Abdulah odluči odustati od sudjelovanja u kriminalnim poslovima, ali Leon mu to ne dopušta. No, ni Leon ni Abdulah nisu svjesni da je njihov razgovor čula Iman. Iman je bijesna na oca zbog suradnje s Leonom te prijeti da će sve odati Nikši.