Mate poziva Nikol na sastanak, a njena sreća se brzo pretvori u tugu, kad shvati da Mate ne želi nju nego razvod.

2.sez, 143.ep - 3. lipnja

Jakov, Nikša, Karmen i Lara zauvijek se opraštaju od Maroka i kreću na put kući. Iman je još uvijek u dilemi je li donijela ispravnu odluku, ali ipak odluči poći u Hrvatsku. U zadnji trenutak se predomišlja i vraća se ocu i sestri te shvati da ne može živjeti bez svoje obitelji. Lucijan odvodi Dinka u pritvor gdje će čekati suđenje. Leila s nestrpljenjem iščekuje Lucijana ne znajući što se dogodilo s Dinkom. Lucijan se vraća u stan. Vidi strah u Leilinim očima i to ga uvrijedi. Ljut je na Leilu što mu nakon svega ne vjeruje. Ona ga pak pokušava umiriti govoreći mu kako je između nje i Dinka zauvijek gotovo. Lucijan iznenada poziva Leilu da se preseli kod njega. Leila je zatečena, ali odgovara kako joj treba još malo vremena za tu odluku. Nela traži od Nikol da se iskupi obitelji i pod svaku cijenu nagovori Leona da im vrati kuću. Nikol je očajna jer zna da u tome neće uspjeti. Jakov, Lara, Nikša, Karmen i mali David vratili su se u Split. Svi su ushićeni zbog njihovog povratka. Leila je došla k Dinku u posjet, on je bijesan na nju jer ga je prevarila, ali joj svejedno odlučno govori da neće nikad odustati od nje.

2.sez, 144.ep - 4. lipnja

Veselje zbog povratka Jakova i Lare uništava crni oblak koji se nadvio nad njima. Nela priznaje Jakovu kako im je Leon preuzeo i kuću. Zaprepašteni Jakov i Nikša odlaze se obračunati s Leonom. Lucijan saznaje da se i Jakov vratio u Split i ispituje Laru o njemu, no ona mu ne želi odati gdje se nalazi. Lucijan je pod prisilom odvuče u policijsku postaju. Tamo pokušava uvjeriti Laru kako bi za Jakova bilo najbolje da se preda. Nudi joj nagodbu. Ako Jakov bude svjedočio protiv Dinka, dobit će sudski imunitet. Lara prkosno odgovara Lucijanu da Jakov nikad neće pristati na to. Leila odlazi u brodogradilište upozoriti Jakova da je Lucijan poslao policiju u Vilu Zlatar. Nikša govori Jakovu da se mora skrivati, barem dok ne uspiju pronaći dokaze protiv Leona Lozara. Nikša i Jakov unajmljuju stan gdje će se Jakov skrivati. Nikol svjedoči poljupcu Mate i Sare. Napada Matu da ju vara sa Sarom od samog početka. Mate joj govori kako joj je bio vjeran, ali Nikol mu ne vjeruje. Leila moli Lucijana da dopusti Dinku da vidi Davida.

2.sez, 145.ep - 5. lipnja

Shrvana Nikol vraća se kući s nadom da će joj majka oprostiti, ali Nelino srce je kameno. Nikol se slomi u Kikinom naručju i plače. Moli Kike da popriča s Matom, te ona pristaje. Lucijan se najprije protivi Leilinoj molbi, ali ipak pristaje te Leila i Lucijan dovode malog Davida Dinku u zatvor. Očekivano, između njih dvojice bukne sukob. Leila zamoli Lucijana da ih ostavi same na što on nevoljko pristaje. Dinko traži novu šansu i u zanosu poljubi Leilu. To vidi Lucijan. Nikša i Karmen odluče se pobrinuti za to da Leon završi u zatvoru. Odvode ga na policiju što on doživi kao šaljivi izlet dok ga ne razočara činjenica da je Vulić prihvatio Karmenim iskaz. No, pojavljuje se Lucijan.

2.sez, 146. i 147.ep - 6. lipnja

Lucijan je ljut nakon što je vidio poljubac Leile i Dinka, no ipak na koncu shvaća da je pred Leilom bespomoćan, a iako Dinko od nje ne planira odustati, odluči joj oprostiti taj poljubac. Nakon dolaska Lucijana, Vulić bude primoran osloboditi Leona po Lucijanovoj zapovijedi. Zahvalni Leon postaje slobodan čovjek, a Nikša, Karmen i Jakov shvaćaju da moraju pronaći dokaze koji će ga dovesti do suđenja. U njegovom uredu pronađu kutiju s putovnicama otetih žena. Nikša predaje Lucijanu dokaze o Leonovim kriminalnim aktivnostima, no Lucijan radi danog obećanja štititi Leona i vraća zločincu dokaze. Nakon razgovora s Kikom, Mate porazgovara s Barbom, koji ga uvjeri da je vrijeme da krene naprijed i nađe svoj par. Mate poziva Nikol na sastanak, a njena sreća se brzo pretvori u tugu, kad shvati da Mate ne želi nju nego razvod. Nikol je slomljena nakon što joj je Mate rekao da želi razvod. U početku odbija prihvatiti taj scenarij i optužuje Saru za sve, no Mate je uvjerava kako je to njegova odluka. Nikol se slama jer shvaća da je njihovom braku došao kraj. Novu joj nadu pruži Lara s ohrabrujućim riječima, ali i vijestima o Leonovom potencijalnom uhićenju. Nakon što isprovocira Nikol, Leon sreće Karmen i suptilno je plaši. Nailazi Nikša koji je sve bjesniji na Leona i sve odlučniji u nakani da uzme pravdu u svoje ruke.