Razočaran Jakovljevom odlukom da ga ostavi u Maroku, ljutiti Dinko tumara bazarom te uoči kako Iman daje novac sumnjivom tipu.

2.sez, 125.ep, ponedjeljak 29. travnja

Dinko odlazi u kuću u kojoj Leon drži Karmen s namjerom da oslobodi nju i Iman. U kući susretne samo Leona koji ima prijedlog za njega. Nudi mu veliku količinu novaca da mu pomogne riješiti se Jakova i Nikše. Dinko je na trenutak zatečen, ali ipak donosi odluku. Presreće Jakova i Nikšu koji se vraćaju s cjelonoćnog rada. Dinko uperi pištolj u obojicu.

Dinko dolazi Leonu i potvrđuje mu da je ubio Jakova i Nikšu. Leon mu ne vjeruje. Želi vidjeti njihova tijela. Dinko ga odvodi u napušteni hangar i pokazuje mu mjesto gdje je pokopao tijela. U tom trenutku dolaze Abdulah i Aisha. Zahtijevaju od Leona da im kaže gdje su Iman i Karmen. Leon se pokušava izvući, ali uto se iza njega pojavljuju Jakov i Nikša, živi i zdravi. Zarobe Leona i odvode ga u čajanu. On ne želi ništa priznati. Abdulah se sjeti gdje bi djevojke mogle biti.

2.sez, 126.ep, utorak 30. travnja

Nikša odlazi u skladište gdje ga je Abdulah uputio i tamo pronalazi Karmen. Nikša i Karmen napokon su sjedinjeni. Potresena Iman nehotice priznaje Nikši kako je znala da je Karmen bila oteta. Nikša je bijesan, a potresena Iman dolazi k zatočenom Leonu i ponudi mu da će ga pustiti na slobodu ako nju povede sa sobom. On pristaje. Iman najviše motivira mržnja koju Nikša prema njoj osjeća, pogotovo nakon što mu je priznala da je Karmen držala u zatočeništvu samo zato što je u njega bila zaljubljena.

Jakov planira prijaviti Leona policiji o čemu izvještava Dinka. Dinko je razočaran i utučen, jer ga Jakov nakon toga planira ostaviti samog u Safiju.

Nikol se i dalje samouvjereno bavi švercom umjetnina. Misli kako ju nitko i ništa ne može zaustaviti. Nikol se sukobi s Lucijanom u vezi s njegovog zastrašivanja preko Vidovića, a na koncu uđe i u burnu raspravu s Nelom koja ne podržava njene aktivnosti.

2.sez, 127.ep, 1. svibnja

Razočaran Jakovljevom odlukom da ga ostavi u Maroku, ljutiti Dinko tumara bazarom te uoči kako Iman daje novac sumnjivom tipu. Pokuša iz nje izvući istinu, ali ju ona ne otkriva i bježi od Dinka. Na osnovu lažne dojave o policiji Iman raščisti put do Leona i, dok njih dvoje bježe, Dinko saznaje što se dogodilo i o tome obavještava Jakova i Abdulaha. Njih dvojica su zgroženi i krenu u potragu za bjeguncima.

Dinko napada Aishu misleći da je i ona izdajica. Aisha se loše nosi s Dinkovim optužbama i bježi u pješčanu oluju. Dinko ipak spašava Aishu, no ostaje uvjeren kako ih je Iman izdala.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju