Šimun dovodi Nikol i Matu u stan koji im je kupio, no Mate i Nikol odbiju prihvatiti Šimunov poklon. Prepredeni Šimun ostaje nasamo s Matom koji će izgubiti posao ako jedan brod ne pusti bez kontrole.

2.sez., 51.ep - 29. studenog

Kike staje u obranu Ane predlažući da Ana ostane u vili Zlatar. Jakov pristaje zaposliti Anu kao ispomoć Kike. Ana unosi smijeh u kuću Zlatar te dirne čak i smrknutog Jakova. Šimun dovodi Nikol i Matu u stan koji im je kupio, no Mate i Nikol odbiju prihvatiti Šimunov poklon. Prepredeni Šimun ostaje nasamo s Matom i predstavlja mu svoj plan - Mate će izgubiti posao ako jedan brod ne pusti bez kontrole. Šimun traži od Mate da propusti njegov brod sa krijumčarenom robom, što Mate zgranuto odbije. Na to mu Šimun govori da mu je on namjestio posao lučkog kapetana u Splitu, te da mu ga isto tako može i oduzeti. Mate je van sebe, pogotovo kad sazna da je Nikol to cijelo vrijeme znala. Međutim, Tonči dolazi na ideju da Mate i on Šimunu namjeste klopku.
Nakon još jedne noći provedene s Dinkom, Leila želi pobjeći, no Dinko ju zaustavlja te traži objašnjenje od nje. Leila pristaje na Dinkovu molbu da napokon budu skupa. No, kada se vrati kući, Lara ju obavijesti da je David nestao. Izbezumljena Leila nalazi ozlijeđenog Davida, te se krivi zbog njegove ozljede. Dinko više ne može čekati Leilu te dolazi u gradić gdje ga Lara obavještava o Davidovoj nesreći.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju