Lara je obasuta ovacijama na zabavi gradonačelnikova sina, ali je Danijel brzo spušta na zemlju kad ju pokuša poljubiti. Jakov je uspio ugasiti požar na brodu, ali mora promijeniti planiranu rutu.

14.ep - ponedjeljak 26. rujna
Tonči teško izdržava šaradu od proslave jer ne može prestati misliti na Blanku. Napušta kuću i odlazi je vidjeti. Lola i Nena nude Miji posao u agenciji Koke. Mija je pred teškom odlukom. Je li spremna ostaviti svoj život na Korčuli i preseliti se u Split. Igrom slučaja ostaje zarobljena sa Zoranom u vinskom podrumu. Njihova svađa prerasta u strastven odnos koji završava poljupcem. Nikol uspijeva, bar na kratko, upropastiti izlazak Mari i Aniti.

15.ep - srijeda 28. rujna
Lara je zatečena kad shvati da njezina majka napušta kuću Zlatar i Split. Lara nagovara Miju da ostane i nađe stan te prihvati posao u agenciji Koke. Mija pristaje ostati uz kćerku i započeti novi život. Nela je sretna što je razdvojila Miju i Laru. Nastavlja aferu sa Zoranom, ali ne zna da je Zoran sve više zainteresiran za Miju, a sve mu je manje stalo do nje. Nikol ne odustaje od Mare. Uz Goginu pomoć, organizira snimanje vrućih fotografija. Anita pronalazi fotografije u Marinom mobitelu i poludi. Dinko postaje Tončijev zamjenik u firmi. Blanka pokušava zaboraviti Tončija u Ivinom društvu, ali ne uspijeva kad zatekne bolesnog Tončija u svom stanu. Gubi tlo pod nogama kada ju Tonči poljubi.

16.ep - četvrtak 29. rujna
Blanka je potresena nakon Tončijevog poljupca. Premda bi mu se najradije prepustila, pretvara se hladna i distancirana. Ivo je ljubomoran na Tončija i dolazi u kuću Zlatar. Fizički nasrće na Tončija, a Nela je šokirana kad sazna da je Tonči proveo noć kod Blanke. Zoran prekida svoju vezu s Nelom i kreće u osvajanje Mije. Nela sređuje Lari gažu na rođendanu gradonačelnikovog sina Danijela, a zapravo pokušava spojiti Laru i Danijela. Jakov još uvijek ima problema s uspostavljanjem autoriteta na brodu. Mora se dokazati kao kapetan dok brod proživljava pravu kalvariju na brodu.

17.ep - petak 30. rujna
Nela je bijesna nakon što je saznala da je Tonči proveo noć kod Blanke. U panici jer osjeća da gubi i ljubavnika Zorana i supruga Tončija kreće u akciju spašavanja. Pokušava zavesti Zorana i verbalno se obračunava s Blankom. U krajnjem očaju ucjenjuje Tončija razvodom, ne računajući da će Tonči prihvatiti njezinu igru. Zoran zavodi Miju i njihova afera se nastavlja, usprkos očitim razlikama. Lara je obasuta ovacijama na zabavi gradonačelnikova sina, ali je Danijel brzo spušta na zemlju kad ju pokuša poljubiti. Jakov je uspio ugasiti požar na brodu, ali mora promijeniti planiranu rutu, ni ne sluteći kakve opasnosti ga čekaju na putu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju