Nikša je presretan nakon što shvati da je Karmen viđena na bazaru. Međutim, Abdulah laže da nije nikada vidio Karmen. Lucijan prijeti svome nadređenom da će ga odati unutarnjoj kontroli ako ga izda.

2.sez, 91.ep, petak 1. ožujka

 

Nikša doznaje da su im dokumenti nepovratno izgubljeni, dok se Jakov i Dinko, zbog ukradenih cipela, sukobljavaju s Abdulahom. Abdulah im ipak odlučuje pružiti ruku spasa, ali uz uvjet da što prije odu s bazara. No odlazak sprječava Nikšino iznenadno otkriće Karmenine slike. Nikša je presretan nakon što shvati da je Karmen viđena na bazaru. Međutim, Abdulah laže da nije nikada vidio Karmen. Iman prisili Abdulaha da primi Dinka, Nikšu i Jakova pod svoj krov, jer se sve više zaljubljuje u Nikšu. Dinko se opija, ne mareći za običaje zemlje u kojoj se nalazi. Lara i Leila su ujedinjene u brizi, sjeti i nadi za svoje muškarce. Na drugom kraju svijeta i Dinko i Jakov prolaze kroz iste emocije misleći na svoje žene u Splitu. Jakov i Lara su i dalje povezani pjesmom te intenzivno razmišljaju jedan o drugome.

Nakon posjete Nele i Lare, inspektor Vulić nema izbora no pomoći ženama Zlatar i smijeniti Lucijana. Lucijan prijeti svome nadređenom da će ga odati unutarnjoj kontroli ako ga izda. Inspektor Vulić nema druge nego šutjeti o Lucijanovim zločinima. Lucijan posjećuje Laru te joj prijeti da više ne priča o njemu, no Lara se ne da zastrašiti i tjera ga iz kuće. Nela se sprema na posjet Tončiju i pristaje da joj Nikol pravi društvo pri odlaskuna Tončijevo suđenje. Nela je uvjerena da ćeTonči biti oslobođen te govori Tončiju kako Lucijan stoji iza njegovog uhićenja. Tonči je u šoku, ali ipak shvaća da se ima razloga boriti te da postoji vrlo velika mogućnost da će biti oslobođen.

 

GLEDALI STE

2.sez, 88.ep, ponedjeljak 25. veljače

Jakov prkosi Lucijanu i Lucijan opali iz pištolja. Lara ulazi u kuću upravo u tom trenutku. Moli Lucijana da poštedi Jakova. Ona će ga odvesti do Dinka. Lucijan povjeruje i oni izlaze iz kuće. Ana se zaleti autom na Lucijana i ruši ga na tlo. Jakov, Lara, Nikša i Ana bježe. Dinka muči grižnja savjesti što je izdao Karmen, a Esma ga optužuje i napada. U Dinku pobjeđuje njegova dobra strana i odluči se ipak otići spasiti Karmen, no prekasno je. Karmen je odvedena u Maroko. Lara i Jakov razdvoje se teška srca te Jakov i Nikša vraćaju se na brod. Dinko obavještava Nikšu i Jakova da je Karmen odvedena u Maroko.

Lara prije povratka u Split žestoko napada Anu. Kaže joj kako se nikad neće iskupiti za sve što je učinila njoj i njenoj obitelji. Ana se pokušava braniti, ali Lara je ucjenjuje. Govori joj kako će otkriti sve o njoj medijima ne vrati li Zlatarevima vlasništvo nad kućom. Ana pristaje jer shvaća da nema izbora. Lara odlazi kući, a Ana se duboko u sebi oprašta s Jakovom svjesna da ga nikad više neće vidjeti.

2.sez, 89.ep, utorak 26. veljače

Jakov i Nikša odluče odmah krenuti za Maroko. Dinko je čitavo vrijeme napet, boji se Esme koja bi Jakovu i Nikši mogla otkriti istinu. Zbog toga odluči obmanuti Esmu ciljajući na njezine osjećaje. Dinko ponovno daje nadu Esmi, govoreći joj da je zaljubljen u nju. Esma mu povjeruje. No, Esma kada otkriva da joj je Dinko lagao o svojim osjećajima i da je se želi riješiti, bijesna i razočarana govori Nikši i Jakovu pravu istinu o Karmeninoj otmici i optužuje Dinka kao izdajicu. Nikša napada Dinka zbog izdaje, no Dinko izvadi pištolj. Jedva ih Jakov uspije razdvojiti. U Maroku se Esma oprašta od Nikše, Dinka i Jakova i sa sinom odlazi dalje.

Nela otkriva Nikol da je Lucijan Krstulović njezin brat. Nikol je šokirana tom informacijom. S druge strane, Lucijan pokušava ući u trag Dinku i Jakovu. No, hrabre žene Lara, Mija, Leila se sukobe s njim i ništa mu ne kažu. Lara ga čak pljusne, i taman kad je bijesni Lucijan želi uhititi, pojavi se Nikol.

2.sez, 90.ep, srijeda 27. veljače

Jakov, Nikša i Dinko dolaze u Maroko i kreću na obližnji Bazar gdje bezuspješno pokušavaju ući u trag Karmen. Dolaze do Abdullaha, vlasnika Bazara. No on im ne pomaže. Na koncu ih starija Abdullahova kći Iman drogira i opljačka. Junaci se bude i shvaćaju da su drogirani i opljačkani pa kreću u potragu za svojim stvarima. Nikša pronalazi Iman i konfrontira je. Istodobno, Dinko pokreće ulične nerede radi svojih ukradenih cipela... Nikol je žalosna što ima takvog gada kao što je Lucijan za brata, ali ga Nela i Lara svejedno prijavljuju za zloupotrebu položaja, jer im je to jedina nada kako bi oslobodili Tončija iz zatvora.