Lucijan obavještava Nikol kako je Tonči u zatvoru u vrlo lošem zdravstvenom stanju, a on mu neće osigurati adekvatnu liječničku pomoć ukoliko ne pristanu izdati Dinka i Jakova.

2.sez, 104.ep, ponedjeljak 25. ožujka

Dinko dolazi utješiti Aishu te se poljube, a na Dinkovo inzistiranje, kreću i korak dalje. Dinko je spavao s Aishom koja je djevica. Ona se zaljubila u njega i povjerovala mu da će odvesti sa sobom daleko od Maroka. No, nakon provedene noći, Dinko odlazi od nje. Jakov ih je zatekao i shvatio da joj je Dinko sigurno dao lažna obećanja. Kad mu Aisha sve kaže, Jakov joj prizna da je Dinko obična varalica i da je za njega to samo bila obična avantura.

Leila i Lucijan bore se s emocijama jedno prema drugome, ali i jedno protiv drugoga. Kada Lucijan skoro uhvati Leilu u krađi pisma, ona mu laže kako osjeća da među njima ima nešto posebno, na što ju Lucijan poljubi. Leila se istovremeno osjeća i krivom i zaljubljenom, ali odbija Lucijana, koji na koncu, povrijeđen jer je odbijen, i Leilu verbalno povrijedi zaprijetivši joj da će Dinka strpati u zatvor kad - tad.

Iman je oslobodila Karmen, ali uzalud. Nitko je nije mogao odvesti iz Maroka. Karmen susreće Leona. Zamoli ga da je sutra odveze u Hrvatsku.

2.sez, 105.ep, utorak 26. ožujka

Nepoznati kapetan Leon koji je naišao kao veliki spasitelj, na kraju je, pokazalo se, Abdulahov saveznik te Karmen na prevaru završava kod Abdulaha.  Karmen je očajna; sve su njene nade u spas propale jer se ispostavilo kako je Leon otmičar i preprodavatelj, a Abdulah njegov saveznik. Leon je odlučan u nakani da dobro proda Karmen.

Leila je ukrala Lucijanu Šimunovo pismo i predaje ga Neli iako nije sigurna u opravdanost i moralnost misije uništenja Lucijana. Leila se sve teže nosi s proturječnim emocijama, a stvari će se dodatno pogoršati kada je Lucijan konfrontira vezano uz pismo.

2.sez, 106.ep, srijeda 27. ožujka

Leon saznaje kako Nikša, Jakov i Dinko očajnički traže Karmen. Prijetvorni Leon nudi im pomoć. Iman shvaća da su se Nikša i Jakov udružili s Leonom. Pokušava ih upozoriti da je on opasan čovjek. Nikša joj govori kako je na žalost ne može poslušati. Žao mu je što ju je Leon povrijedio, ali on prije svega mora misliti na svoju Karmen. Leon se iživljava nad Karmen nudeći joj da mu pruži seksualne usluge u zamjenu za slobodu. Iman i Aisha su ujedinjene u boli i patnji dok prolaze kroz tradicionalni ritual pred vjenčanje...  Nesretna Aisha pokušava se pomiriti sa sudbinom  i prihvatiti činjenicu da se sutra udaje za čovjeka kojeg ne voli. Iman se srce slama dok gleda nesretnu sestru i pokušava je ohrabriti da se ne predaje. Aisha se odvaži na zadnji potez. Zamoli Dinka da pobjegnu zajedno.

107. i 108.ep, petak 29. ožujka

Lucijan obavještava Nikol kako je Tonči u zatvoru u vrlo lošem zdravstvenom stanju, a on mu neće osigurati adekvatnu liječničku pomoć ukoliko ne pristanu izdati Dinka i Jakova. Nikol je u nevjerici, no odbija Lucijanov zahtjev te obavještava o tome Laru i Nelu. Lara odlazi razgovarati s Lucijanom, ali bezuspješno. Mija tješi Laru a njihov razgovor čuje Leila koja odluči preuzeti stvar u ruke. Leila odlazi Lucijanu i ponudi mu samu sebe, uz uvjet da Lucijan pomogne Tončiju.

Nikša je zgrožen kada čuje da je Dinko spavao s Aishom. Kada se Nikša ispriča Aishi u Dinkovo ime, ona je u još gorem stanju jer se nadala da će Dinko šutjeti. Aisha bježi iz čajane i ugleda Dinka u razgovoru s prostitutkom i sve je tužnija. Nakon što Leila ponudi Lucijanu sebe, Lucijan je na kušnji, ali ipak poludi i kaže Leili da čuva vlastito dostojanstvo. Leila napada Lucijana nakon što ju on izvrijeđa. Daljnju svađu sprečava Tamarin dolazak. Tamara otprati Leilu kući i sažali se nad njom. Lucijan tvrdi Tamari kako nema nikakve osjećaje prema Leili.

Nakon razgovora s Aishom, Abdulah odluči odustati od sudjelovanja u kriminalnim poslovima, ali Leon mu to ne dopušta. No, ni Leon ni Abdulah nisu svjesni da je njihov razgovor čula Iman. Iman je bijesna na oca zbog suradnje s Leonom te prijeti da će sve odati Nikši. Međutim, nakon Leonove prijetnje da će nauditi Aishi, Iman je primorana šutjeti. Leon shvaća da je Iman zaljubljena u Nikšu i ismijava ju zbog toga. Iman muči ogromna grižnja savjesti što ne može pomoći Karmen.