Abdulah je čvrsto odlučio udati Aishu. Unatoč protivljenju sa svih strana, do Jakova pa do Iman, ostaje pri svojoj odluci. Upoznaje Aishu sa njenim budućim mužem, Ibrahimom.

2.sez, 102. i 103.ep

Abdulah je čvrsto odlučio udati Aishu. Unatoč protivljenju sa svih strana, do Jakova pa do Iman, ostaje pri svojoj odluci. Upoznaje Aishu sa njenim budućim mužem, Ibrahimom. Dinko se osjeća očajno zbig čitave situacije, nije znao da će ići tako daleko. Pokušava pomoći Aishi, ali bezuspješno. Ona je odlučila učiniti što joj otac kaže. Iman je pak posjetila Karmen koja joj je prorekla izdaju i nesretnu ljubav. Čovjek kojeg ona voli, ne voli nju. Iman to potrese, ali shvaća da zaista ne može pobjeći od osjećaja koje gaji prema Nikši. Nikša je očajan jer već neko vrijeme ne dolazi do nikakvih informacija o Karmen.

Laru mori grižnja savjesti nakon što Leila pristane nabaviti dokaze od Lucijana. Nela ju tješi, no Lara je i dalje rastrgana. Za to vrijeme, Leila dolazi kod Lucijana koji je očito sve slabiji na nju. Leila laže Lucijanu da Dinko dolazi u Split idući tjedan kako bi pridobila njegovo povjerenje. Lucijan pokazuje Leili Šimunova pisma, jedini dokaz njegovog očinstva. Leila pokuša ukrasti jedno pismo...

Dinko cvate od sreće kada mu Aisha indirektno prizna da je zaljubljena u njega. Pokuša ju odgovoriti od braka, no ona je tvrdoglava. Ipak, kad ju Jakov suoči s činjenicama, ona odlazi pričati s Abdulahom, što njega samo još više naljuti.