Jakov je pušten iz zatvora i dolazi u krčmu gdje ga s veseljem dočekuju Lara, Zlaja i Marija. Obitelj je ponovo sretna i na okupu.

2.sez, 158.ep - 24. lipnja

Nela dolazi kod Lucijana u stan tražiti svoju kćer. Nakon što ne nalazi Nikol u Lucijanovom stanu, a Lucijan joj laže da ju je odvezao na sud, očajna Nela vraća se u Krčmu. Leila nagovara Lucijana da ide tražiti Nikol. On odlazi u vilu Zlatar, gdje Leon drži Kike i Nikol pod ključem. Nikol vrišti i doziva pomoć, no to samo dodatno razljuti Leona i Lucijana. Leon traži od Lucijana da ih premjesti negdje, no Lucijan to odbija. Leon osjeća da mu gori pod petama, te se sprema otići iz grada. Nakon što uzme Leonu novac, Lucijan nagovara Leilu da se što prije vjenčaju i odu iz grada. Jakov daje iskaz na sudu, no stvari ne teku po planu i tužitelj slama Jakova. Nikol uhvate jaki bolovi u trbuhu i sve joj je lošije.

2.sez, 159.ep - 25. lipnja

Leon i dalje drži Nikol zaključanu u vili Zlatar. Dok se ona muči u bolovima i strahuje za svoje dijete, Leon odbija zvati doktora. Nela uspije nagovoriti Dinka da na sudu preuzme svu krivicu na sebe te time oslobodi Dinka. Dolazi dan Dinkovog svjedočenja. Dinko izjavljuje da je on isplanirao Šimunovo ubojstvo. Lucijan vrši pritisak na Leilu i požuruje njihovo vjenčanje. Leila odlazi u Krčmu gdje se s tugom oprašta od Lare. Na dan Dinkovog svjedočenja Lara odlazi kod Leile s važnom informacijom.

2.sez, 160.ep - 26. lipnja

Nakon Dinkove izjave da je on isplanirao ubojstvo Šimuna Santinija i da je sve njegova krivnja, Jakov burno reagira te ga sudac udaljava iz sudnice. Lara govori Leili da će Dinko preuzeti krivicu, što Leilu potpuno slomi dan uoči njenog vjenčanja s Lucijanom. Iako se bori s osjećajima, Leila ipak donosi konačnu odluku. Nakon suđenja, Lara dolazi u posjet Jakovu koji je ljut na nju i Nelu što su bile upletene u Dinkovo priznanje. Nikol uspije pobjeći iz sobe, no bolovi postaju sve jači. U takvom stanju ju zatiče Lucijan, kojeg Nikol uspije nagovoriti da ju odveze u bolnicu. Nela saznaje da je Nikol u bolnici te odmah odlazi k njoj.

2.sez, 161.ep - 27. lipnja

Leila je rekla Lucijanu da se neće udati za njega. Lucijanu je teško, no shvaća što je sve učinio, posebice Nikol. Lucijan se iskreno kaje zbog počinjenih djela i priznaje Leili što je napravio Nikol. Leila je u šoku, a Lucijan ju moli da još večeras ostane sa njim. Leila to i učini. Nela i Kike provode noć u bolnici, čekajući nove informacije o Nikol, čije je stanje veoma kritično. Nela odlazi k Mati na pumpu. Zbog novonastalih okolnosti, suđenje se prekida. Nakon Dinkovog priznanja zločina, Jakov je pušten iz zatvora, dok je Dinko zadržan.

2.sez, 162.ep - 28. lipnja

Jakov je pušten iz zatvora i dolazi u krčmu gdje ga s veseljem dočekuju Lara, Zlaja i Marija. Obitelj je ponovo sretna i na okupu. S druge strane, Leila, koja sa Davidom useljava u Krčmu, proživljava tužne trenutke shvaćajući da njen, usprkos svemu voljeni Dinko, vjerojatno nikada neće izaći iz zatvora.
Nela i Kike provode dane i noći u bolnici, čekajući vijesti o Nikol. U bolnicu dolazi Mate, koji se kaje zbog svega i bdije nad Nikol. No, Nikolino stanje se pogoršava. Lucijan svjedoči na sudu i priznaje sve što je učinio. Dinko poludi i nasrće na Lucijana koji je izgubio sve u životu.