Tonči je hicem iz pištolja ranio Leilu u nogu. Prestravljen je što je ugledao pred sobom sina Jakova za kojeg je mislio da je mrtav.

54.ep - srijeda 23. studenog

Tonči je hicem iz pištolja ranio Leilu u nogu. Prestravljen je što je ugledao pred sobom sina Jakova za kojeg je mislio da je mrtav. Jakov se brzo snađe i govori ocu da moraju zvati hitnu. Leila odbije ići u bolnicu jer ne želi izložiti Jakova opasnosti da otkriju njegov identitet i pošalju ga natrag u zatvor. Jakov shvaća da će morati sam izvršiti operaciju vađenja metka iz Leiline noge. Tonči mu asistira i operacija biva uspješno obavljena. Tada se otac i sin po prvi put zagrle. Tonči želi znati zašto mu Jakov nije javio da je živ i pustio cijelu obitelj da vjeruje kako je mrtav. Jakov mu sve ispriča: o Krisovom ubojstvu, o životu na pustom otoku...Tonči je šokiran svime što je njegov sin prošao. Jakov otkriva da je saznao tko još stoji iza cijele priče. To je Dinko.

>>> Premijeno večerašnju epizodu možete pogledati na OYO.hr

Tonči nije puno iznenađen tom saznanjem. Vuksan želi za svoju novopronađenu kćer Laru prirediti raskošno vjenčanje. Lara to isprva odbija ali Vuksan je uspijeva nagovoriti govoreći kako je to jedino što može učiniti za nju da joj se iskupi. Vjenčanje se seli u Hotel Lav i Lara dobije novu prekrasnu vjenčanicu. Svi su uzbuđeni pripremama za vjenčanje. U jednom trenutku svatovi pomisle da je mlada pobjegla. Međutim Lara je otišla na Jašin grob kako bi se oprostila od svog “pokojnog“ supruga. Vjenčanje u Hotelu Lav samo što nije započelo. Istovremeno u Krisovom stanu Tonči otkriva Jakovu kako Lara ima sina.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju