Dinko saznaje da Leon drži Karmen. Želi odmah obavijestiti Jakova i Nikšu, ali ne može ih pronaći. Umjesto njih sreće Aishu i pokuša joj objasniti što se događa. Aisha je prestravljena i traži pomoć od oca.

2.sez, 122.ep, ponedjeljak 22. travnja

Lucijan je iznenađen što vidi Leilu koja mu se pojavila na vratima. Leila ga moli da razgovara s njom. Lucijan je bijesan i svađalački raspoložen. Vrijeđa Leilu i ne daje joj da dođe do riječi. Leila mu pokuša objasniti kako je između nje i Dinka sve gotovo, ali Lucijan izjavljuje kako ga nije briga. Govori joj da nikad ne bi mogao biti s osobom poput nje i izbacuje je iz stana. Očajna Leila odlazi. Lara i Nela su napete zbog ugovora kojeg trebaju potpisati s Leonom. Leon otkriva da za Jakovom traga policija i s tom informacijom ucjenjuje Laru tražeći da mu poveća udio u ugovoru. Lara ga odbija i ostaje čvrsto iza toga. Leon popušta i potpisuje ugovor s Larom po njenim uvjetima. Nela i Lara su zadovoljne jer nisu svjesne da su se urotile s vragom. Iman je čvrsto odlučila da će spasiti Karmen. Dolazi po Karmen koja je željno iščekuje. Potresena i razočarana Leila odlučuje uzeti Davida i zauvijek napustiti Split. David je tužan i ne želi u Jemen, ali mora. Leila se pozdravlja s prijateljima, a najteže joj pada rastanak od Lare. Nikol se s druge strane želi baviti prodajom Šimunovih ukradenih umjetnina. Lucijan je izvan sebe radi toga i želi je odgovoriti od tog posla, ali Nikol je uporna.

2.sez, 123.ep, utorak 23. travnja

Lucijan ipak popušta Nikol te joj daje nekoliko Šimunovih slika, ali i opominje da u slučaju problema, ipak nazove njega. Kad se Leila i David spakiraju, Leila konačno napiše i pošalje pismo Lucijanu. Kad pismo dođe do njega, Lucijan ga pročita, ali i reagira.  Na samom odlasku, policajci zaustavljaju Leilu kod Zlatarovih i oduzimaju joj putovnicu. Leila je primorana predati putovnicu, no nakon razgovora s Larom, u njoj se budi inat te odlazi konfrontirati Lucijana.

Dinko je u stalnom sukobu s Abdulahom koji ga do kraja želi uništiti. Eskalaciju sukoba spriječi pojava Leona, koji je siguran da je u Dinku naišao na još jednog gubitnika koga će iskoristiti i preveslati. Karmen pokušava, uz pomoć Iman, pobjeći iz zatočeništva, no na kraju ih u kamenolomu presreće Leon. Iman ne uspijeva pomoći Karmen u bijegu te upada u ogromnu nevolju.

2.sez, 124.ep, srijeda 24. travnja

Leon prijeti Iman koja je primorana pred obitelji, Jakovom i Nikšom glumiti kako su ona i Leon ponovno zajedno. Dinko slijedi Iman i Leona te shvaća kako je njihova veza očita laž, no dolazi i do još jedne spoznaje. Dinko saznaje da Leon drži Karmen. Želi odmah obavijestiti Jakova i Nikšu, ali ne može ih pronaći. Umjesto njih sreće Aishu i pokuša joj objasniti što se događa. Aisha je prestravljena i traži pomoć od oca. Abdulah je prisiljen priznati kako čitavo vrijeme zna da je Leon Karmenin otmičar. Leila odlazi kod Lucijana u ured. Njih dvoje vode težak razgovor, strast i emocije koje postoje među njima priječi ponos koji im ne dopušta da verbaliziraju ono što im je na srcu. Razgovor na kraju kulminira svađom pa Lucijan tjera Leilu iz ureda.

2.sez, 125. i 126.ep, petak 26. travnja

Dinko odlazi u kuću u kojoj Leon drži Karmen s namjerom da oslobodi nju i Iman. U kući susretne samo Leona koji ima prijedlog za njega. Nudi mu veliku količinu novaca da mu pomogne riješiti se Jakova i Nikše. Dinko je na trenutak zatečen, ali ipak donosi odluku. Presreće Jakova i Nikšu koji se vraćaju s cjelonoćnog rada. Dinko uperi pištolj u obojicu.
Dinko dolazi Leonu i potvrđuje mu da je ubio Jakova i Nikšu. Leon mu ne vjeruje. Želi vidjeti njihova tijela. Dinko ga odvodi u napušteni hangar i pokazuje mu mjesto gdje je pokopao tijela. U tom trenutku dolaze Abdulah i Aisha. Zahtijevaju od Leona da im kaže gdje su Iman i Karmen. Leon se pokušava izvući, ali tad se iza njega pojavljuju Jakov i Nikša, živi i zdravi. Zarobe Leona i odvode ga u čajanu. On ne želi ništa priznati. Abdulah se sjeti gdje bi djevojke mogle biti.
 Nikša odlazi u skladište gdje ga je Abdulah uputio i tamo pronalazi Karmen. Nikša i Karmen napokon su sjedinjeni. Potresena Iman nehotice priznaje Nikši kako je znala da je Karmen bila oteta. Nikša je bijesan, a potresena Iman dolazi k zatočenom Leonu i ponudi mu da će ga pustiti na slobodu ako nju povede sa sobom. On pristaje. Iman najviše motivira mržnja koju Nikša prema njoj osjeća, pogotovo nakon što mu je priznala da je Karmen držala u zatočeništvu samo zato što je u njega bila zaljubljena.

Jakov planira prijaviti Leona policiji o čemu izvještava Dinka. Dinko je razočaran i utučen, jer ga Jakov nakon toga planira ostaviti samog u Safiju. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju