Mija pokušava uvjeriti Laru da dobro razmisli o svojim odlukama. Nela organizira proslavu povodom Tončijevog ozdravljenja na koju poziva i gradonačelnika.

13.ep - četvrtak 22. rujna

Mija pokušava uvjeriti Laru da dobro razmisli o svojim odlukama. Nela organizira proslavu povodom Tončijevog ozdravljenja na koju poziva i gradonačelnika. Moli Laru da zasvira na proslavi. Larino veselja povodom nastupa pokvari Nikol koja sabotira Larinu izvedbu. Tonči ne može prestati misliti na Blanku i posjećuje ju. Blanka se bori sa svojim osjećajima prema Tončiju i ne želi mu dozvoliti da ponovo uništi njezin život. Blanka pristaje na izlazak s Ivom kako bi pokrenula svoj privatni život s mrtve točke. Maro poziva Anitu na proslavu kod Zlatarevih, što posebno teško pada Nikol koja cijelo veče provocira Anitu. Mija se dokazuje kao vrhunska kuharica i spašava proslavu.

GLEDALI STE:

10.ep - ponedjeljak 19. rujna
Lara i Jakov su sretni nakon vjenčanja i provode prvu bračnu noć u kući Zlatarovih, skriveni od ostatka obitelji. Dinko je opsjednut osvetom. Manipulacijama se uspijeva domoći pozicije u Tončijevoj firmi, a i sklapa pakleni savez s Krisom (Jasmin Mekić) koji je mornar na Jakovljevom brodu. Dok Jakov posjećuje oca, Laru napada Nela koja je bijesna zbog vjenčanja. Tonči ipak prihvaća Laru kao Jakovljevu ženu i traži od Nele da prihvati Jakovljev izbor. Nela samo naizgled pristaje biti bolja prema Lari, a i susreće se sa svojim ljubavnikom, obiteljskim odvjetnikom. Lara i Jakov su pred velikim testom svoje ljubavi.

11.ep - utorak 20. rujna
Lara pati za Jakovom koji pokušava uspostaviti autoritet na brodu. Dok Jakov teško pronalazi saveznike na brodu, Tonči i Lara pronalaze zajednički jezik. Dinko nastavlja s planom osvete i sve se više upliće u poslove Plovidbe Zlatar. Anita i Maro provode vrijeme zajedno. Premda su i dva potpuno različita svijeta i premda je njihov odnos pun razmirica, među njima se razvija jaka kemija. Nela naizgled prihvaća Laru u kući dok sprovodi u djelo svoj tajni plan. Poziva u goste Larinu majku Miju (Sanja Vejnović) kojoj je Lara skrivala vjenčanje s Jakovom. Nela radi sve što može kako bi prikazala Laru kao negativku. Mija je šokirana vijestima o Lari.

12.ep - srijeda 21. rujna
Lara je potresena susretom s majkom Mijom koja je duboko razočarana Larom. Zamjera joj što joj je zatajila vjenčanje s Jakovom, kao i što se odrekla karijere zbog muškarca. Lari je teško uvjeriti majku u suprotno. Nela i Zoran nastavljaju svoju aferu dok ga Nela koristi za svoje manipulacije. Nela i Mija postižu dogovor. Nagovoriti će Laru da potpiše papire za razvod od Jakova. Lara je šokirana njihovim prijedlogom. Dinko se trudi oko novoga posla kako bi stekao Tončijevo povjerenje. Blanka i Tonči se opet susreću i sve teže odolijevaju osjećajima koji se rasplamsavaju nakon toliko godina razdvojenosti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju