Mija dobiva cvijeće od Vuksana što naljuti Zorana. Nakon što sazna da je Nikša otišao, Lara kreće za njim. Njih dvoje se strastveno pomire, nesvjesni da ih gleda ogorčeni Jakov.

52.ep - petak 18. studenog

Mija dobiva cvijeće od Vuksana što naljuti Zorana. Nakon što sazna da je Nikša otišao, Lara kreće za njim. Njih dvoje se strastveno pomire, nesvjesni da ih gleda ogorčeni Jakov. Jakov je ugledao Nikšu i Laru kako se ljube. Šokiran i razočaran odlazi na njegovo i Larino mjesto na Marjanu shvaćajući da je među njima zauvijek gotovo i da povratka nema. Nikša i Lara vraćaju se u krčmu gdje nastaje opće veselje zbog njihovog pomirenja. Karmen ih nagovora da se vjenčaju što prije, Nikša tu ideju objeručke prihvati, a i Lara shvaća da nemaju što čekati. Karmen im kaže da će im pomoći organizirati svadbu za dva dana, a Lara je pozove da joj bude kuma. Ljubomorna i zaplašena Leila želi saznati što više o Lari. Odlazi do kuće Zlatarovih u nadi da će doznati neke informacije o njoj. Kike joj kaže gdje može pronaći Laru.

Leila odlazi u krčmu i tamo se sretne oči u oči sa svojom suparnicom. Povrijeđeni Jakov priznaje Leili kako je vidio Laru. Ona je uplašena i ne kaže mu da ju je vidjela i ona. Kad joj Jakov počne govoriti da je između nje i Lare zauvijek gotovo Leila se malo smiri. Zoran je ljutit na Miju što mu je lagala u vezi sastanka s Vuksanom, ona se pokušava opravdati, ali Zoran joj ne vjeruje i odlazi. Tada na Mijina vrata zakuca Vuksan. Ona je šokirana što ga vidi i želi ga otjerati, ali Vuksan inzistira da moraju razgovarati. Lara dolazi majci reći radosnu vijest o vjenčanju i tada se susretne s Vuksanom. Čim ugleda Laru, Vuksan postaje sumnjičav…
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju