Šimun je objavio da će njegovo i Nelino vjenčanje biti sutra. Nela je šokirana. Nela se slama u sebi shvaćajući da ne može reći obitelji pravu istinu. Dinko izazove stravičan požar u zatvoru!

2.sez., 21.ep - 18. listopada

Šimun je objavio da će njegovo i Nelino vjenčanje biti sutra. Nela je šokirana. Jakov napada majku. Kako može tako nešto učiniti ocu. Nela se slama u sebi shvaćajući da ne može reći obitelji pravu istinu. Tonči saznaje da je i njegova operacija također sutradan. Uzbuđen je i želi vidjeti Nelu. Uzrujan je što je nema. Dolazi bijesni Jakov i priznaje ocu. Tonči shvaća u čemu je riječ i odakle Neli novac za operaciju. Naglo mu pozli. Očajna Nela je u pripremama za vjenčanje u kojim joj pomažu Nena i Lola. Jeronim je uhvaćen u upraviteljevom uredu, no uspijeva dati Vjeri adresu Magdaleninih udomitelja.

Vjera odlazi vidjeti Magdalenu i tužna je kada shvati da je njena kćer sretna u novom okruženju. Dalija je došla u posjet Dinku. On traži od nje da mu dovede Zlaju. Dalija dovodi Zlaju pred zatvorsku zgradu i Dinko sa čežnjom gleda Zlaju iz daljine. Čitajući Leilina pisma, Dinko zaspe uz plamen svijeće što izazove požar. Dinka odvode u bolnicu. Kad se probudi Dinko shvaća da ništa ne vidi.