Abdulah je bijesan na došljake. Odlučuje promijeniti stvari u svojoj kući. Ne želi se više sramotiti pred ljudima i sugrađanima radi neposlšnih kćeri koje se druže sa strancima.

101.ep, srijeda 20. ožujka

Abdulah je bijesan na došljake. Odlučuje promijeniti stvari u svojoj kući. Ne želi se više sramotiti pred ljudima i sugrađanima radi neposlušnih kćeri koje se druže sa strancima. Jakov pokušava urazumiti Abdulaha da Aisha nije ništa kriva, da su se on i Dinko posvađali, a da je ona slučajno bila tu. Abdulah ne vjeruje, kćer ga je osramotila i smjesta je želi poslati u Marakeš kod tete. Iman staje u obranu sestre. Abdulaha strašno naljuti neposluh Iman i Aishe. Nikol provodi prvu noć s mužem, ali je u mislima zabrinuta i tužna jer Tonči i Jakov nisu bili na svadbi. Kad dođe u dnevnu sobu po još svadbene torte Nela je utješi da će zajedno još sutra otići kod Tončija nastaviti vjenčanje u Italiji. Nikol je presretna i zbilja sutra dođu kod Tončija. Susret oca i kćeri je emotivan, ali kad Tonči ostane sam s Nelom, pokuša je uvjeriti da se više ne bori oko njega, nego da se posveti obitelji. Nela to kategorički odbija i obeća mu da ga se nikada neće odreći te da će sve učiniti da ga oslobodi.

Leila je alarmirala sve u potrazi za Davidom, ali tek kad Davida policajac, koji ga je pronašao, dovede kod Lucijana u ured, Leila saznaje da je David pronađen. Leila pomisli da je Lucijan ispitivao njenoga sina vezano uz Dinka i da ga je zapravo htio iskoristiti za informacije, pa se, došavši u postaju, obruši na Lucijana.

GLEDALI STE

99.ep, ponedjeljak 18. ožujka

Nakon poljupca, Aisha shvati da je Dinko prosi. Kako se to uspostavi netočnim, napadne Dinka i zapovijedi mu da je se kloni. Ipak, Dinko biva primoran pomagati Aishi koja je potajno zaljubljena u njega. S njom buši rupe na remenju koje će Abdulah prodavati na Bazaru. Kako mu se ne da to raditi, uspije umaći Aishi i osloboditi se rada.Pošto Iman ne smije pustiti Karmen, obeća joj pomoći da pošalje Nikši pismo. U razgovoru s njom shvati koliko zapravo voli Nikšu te ga na koncu usnuloga poljubi. Nikša uporno sanja Karmenine usne, ali ga na javi ljubi Iman. Nikša misli da mu Iman pomaže pronaći Karmen, ali ne zna da je Imanin otac Abdulah krije u njegovoj blizini.

100.ep, utorak 19. ožujka

Dok Leila pomaže Alenu i Vjeri nagovarajući Lucijana da pusti Alena, nije ni svjesna da joj Vjera priprema izdaju. Tek na kraju, kad se umalo platonski preda Lucijanovom zavođenju, Vjera trči i donosi Leili pravu istinu o Lucijanovim namjerama.Vjera je otkrila Leili da je Lucijan ucjenjivao nju i Alena. Leila je zgrožena nad Lucijanom i optužuje ga da je jednaki zločinac kao Dinko, te da mu je važna jedino osveta. Lucijan pokuša prići Nikol i čestitati joj na vjenčanju, ali Mate mu se usprotivi.

Lucijan udari Matu i izaziva nered u vili Zlatar. Lucijana izbacuju iz kuće. Leila je potresena zbog Lucijanovog ispada u kući Zlatar. Iman i Nikša provode vrijeme u ugodnom razgovoru i sve se više zbližavaju. Abdulah shvati da se nešto zbiva među njima. Jakov pokušava Aishu upozoriti na Dinka jer je zabrinut za djevojku. Dinko iz prikrajka gleda njihov susret.