Nikol govori Lucijanu da neće lagati na suđenju te on odlučuje spriječiti njen odlazak na sud - otima je i odvodi u vilu Zlatar, gdje ih dočekuje Leon. Njih dvojica zaključavaju Nikol i Kike u sobu do daljnjega.

2.sez, 153.ep - 17. lipnja

Nikša pronalazi Nikol kod Leile i Lucijana, alarmira sve u krčmi i osuđuje Lucijana da je to namjerno napravio kako Nikol ne bi svjedočila u korist Jakova i Dinka. Leila i Lucijan njeguju bolesnu Nikol, koja se brine što ju sve čeka. Nakon vijesti o tome da je Nikol kod Lucijana, bijesna Lara odlazi se obračunati s njim. No, tamo nailazi samo na Leilu te se još jednom razočara u nju kao prijateljicu, misleći da je pomogla Lucijanu u skrivanju Nikol. Leila donosi Lucijanu brakorazvodne dokumente, koje Lucijan odnosi Dinku na potpis. Dinko odbija potpisati papire za razvod od Leile, što Lucijana izbacuje iz takta. Suđenje Jakovu i Dinku se nastavlja, a kao svjedok pojavljuje se Lucijan.

2.sez, 154.ep - 18. lipnja

Lucijan svjedoči na sudu spreman na sve kako bi Dinko i Jakov bili osuđeni na zatvorsku kaznu. Nakon Lucijanovog svjedočenja, branitelj zatraži odgodu dok sud ne privede Nikol na svjedočenje. Nikša se kod branitelja raspituje o tijeku suđenja, a ovaj ga moli da mu pomogne oko bilo kakvih dokaza koji bi mogli kompromitirati Lucijana. Za to vrijeme, Nikol je i dalje kod Lucijana u stanu te otvara dušu Leili, koja pati zbog svega i napokon si priznaje da voli Dinka. Lara odlazi vidjeti Jakova u zatvor. Iako ne znaju što ih čeka, njihova ljubav je sve jača.

2.sez, 155.ep - 19. lipnja

Lucijan se nalazi s Leonom i traži od njega novac. Nakon što vidi njihov susret, Nikša odlazi u vilu Zlatar gdje nalazi dokument kojim se obustavlja istraga protiv Leona, a koji je Lucijan potpisao. Nikša misli da bi im to možda moglo pomoći na sudu. Nela dolazi kod Lucijana u stan posjetiti Nikol te se one pomire. Dok Nikol i dalje pati za Matom, Leon dolazi kod Mate na posao te ga provocira vezano uz Nikol. Iako Mate tvrdi da ga nije briga za Nikol ne ostaje ravnodušan. Lucijan sugerira Nikol da, ukoliko očekuje njegovu pomoć, mora paziti što će reći na svjedočenju. Nikol je zbunjena. Leila dolazi u Krčmu i zamoli Laru da popričaju. Lara ju ignorira, no Leila je uporna i Lara popušta te njih dvije ipak izglade nesporazum. Lara ujedno moli Leilu da joj pomogne i pokuša nagovoriti Lucijana da oslobodi bar Jakova. U nastavku suđenja, branitelj podnosi dokument o prekidu istrage nad Leonom, što Lucijana prilično uznemiri te on ne stiže ispuniti obećanje dano Leili da će se probati zauzeti za Jakova. Leila odlazi kod Dinka, no on misli da nije došla zbog razvoda.

2.sez, 156.ep - 20. lipnja

Leila nagovara Dinka da potpiše papire za razvod. On isprva ne želi, jer vjeruje da ga ona, usprkos svemu i dalje voli, no nakon što mu Leila kaže suprotno, Dinko ipak potpisuje papire i očajan odlazi u ćeliju.
Lucijan je zadovoljan potpisanim papirima te laže Leili da je i on obavio svoj dio dogovora. Lucijan optužuje Leona da je otkrio informacije o partnerstvu s Lucijanom, no Leon iskreno ne zna o čemu se radi. Lucijana pomalo hvata panika zbog pokretanja novog istražnog postupka oko Leona, što mu ne ide u prilog. Nela zamoli Laru da dopusti Nikol da dođe živjeti u Krčmu, na što Lara pristaje. Lara i David odlaze u posjet Jakovu u zatvor.

2.sez, 157. ep. - 21. lipnja

Nikol govori Lucijanu da neće lagati na suđenju te on odlučuje spriječiti njen odlazak na sud - otima je i odvodi u vilu Zlatar, gdje ih dočekuje Leon. Njih dvojica zaključavaju Nikol i Kike u sobu do daljnjega. Leon se boji posjeta policije i smatra da to nije dobra ideja, ali Lucijan ga primorava da to učini. Nela odlazi u posjet Jakovu gdje ju iznenadi informacija da se Nikol opet nije pojavila na suđenju. Nela neuspješno pokušava nagovoriti Jakova da okrivi Dinka za sve te si tako poveća šanse da bude oslobođen. Leila je zbrinuta zbog ponovnog nestanka Nikol.