Nikol je uhićena zbog prodaje ukradene slike. Lucijan se sažali nad njenom sudbinom i odluči joj pomoći. Zamračit će da se uhićenje ikad dogodilo.

2.sez, 119.ep, ponedjeljak 15. travnja

Dinko shvaća da je Leila htjela otići iz Maroka bez pozdrava. Inzistira na razgovoru s njom te mu ona govori kako ima drugoga i da će zauvijek s Davidom otići iz Hrvatske. Dinko je izbezumljen, ali Leila je odlučna - između njih je gotovo i više se nikada neće vidjeti. Nakon sukoba s Nelom, Nikol odluči da će prodati Šimunovu sliku kako bi pomogla obitelji. Lara pukom slučajnošću dočekuje kupca Zlatar plovidbe koji je dogovorio prodaju s Nelom, te ga obavještava da firma nije na prodaju. Kada dođe Nela, njih dvije se sukobljavaju pred kupcem koji povlači svoju ponudu. Nela je na rubu živaca zbog svih događaja u obitelji i gotovo se slama na zajedničkom ručku. Lara preuzima telefonski poziv namijenjen Neli te ju obavještava da je našla način kako će spasiti firmu. Lara Neli objavljuje kako želi biti na čelu Zlatar plovidbe.

2.sez, 120.ep , utorak 16. travnja

Aisha i Iman se ponovno pomire. Aisha izjavljuje kako joj je žao što je optužila sestru. Dinko fizički napada Aishu, u čemu ga spriječi Abdulah koji obećava Aishi da će srediti Dinka. Nela je u šoku zbog Larinog prijedloga, ali je primorana pristati jer nema drugog izbora. Nikol uspješno prodaje Šimunovu sliku. Iznenadi se kad joj na vrata pokuca policija i uhićuju je zbog preprodaje ukradene umjetnine. Iman više ne može izdržati grižnju savjesti i odlučuje pomoći Karmen da pobjegne. Abdulah i njegova tri pomagača pretuku Dinka te mu uzimaju novce koje je dobio za vjenčanje s Aishom.

U vilu Zlatar dolazi novi poslovni suradnik Zlatar plovibe. To je Leon. Nela i Lara od Leona saznaju da s njima želi sklopiti posao, ali samo ako mu prepuste brod bez posade jer bi on htio njime upravljati. Lara na to ne pristaje, ali Nela je nagovara. Unatoč njihovom nećkanju, Leon je uvjeren da će na koncu sklopiti biznis i zaraditi na njihovoj naivnosti.

2.sez, 121.ep, srijeda 17. travnja

Nikol je uhićena zbog prodaje ukradene slike. Lucijan se sažali nad njenom sudbinom i odluči joj pomoći. Zamračit će da se uhićenje ikad dogodilo, a da bi dokazao da mu je stalo do nje, daje joj i nešto novca. Nikol je zatečena njegovom dobrotom. Leila je na putu za Split otvorila dušu potpunoj neznanki. Shvaća da bi možda trebala dati Lucijanu šansu. Lara shvati da ona za njega osjeća nešto i pobuni se. Leila je ne sluša i odlazi kod Lucijana koji se šokira kad je vidi. U međuvremenu, u Maroku, Iman nagovara Karmen da pobjegne. Ova joj ne vjeruje. Pretučeni Dinko pokušava nagovoriti Jakova da mu pomogne da se osveti Abdulahu, ali Jakov više ne želi njemu čuvati leđa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju