Lara je šokirana Nikšinim poljupcem i ne zna kako bi reagirala. Lara govori Nikši u bolnici kako je ono što osjeća za njega samo prijateljstvo. Nikša joj nimalo ne vjeruje.

48.ep - ponedjeljak 14. studenog

Lara je šokirana Nikšinim poljupcem. Ne zna kako bi reagirala. Karmen je uvjerava kako mora razgovarati o tome s Nikšom. Lara govori Nikši u bolnici kako je ono što osjeća za njega samo prijateljstvo. Nikša joj nimalo ne vjeruje.Tonči i Nela saznaju da radnici prodaju dionice Zlatar Plovidbe. Tonči je izvan sebe od brige. Nela odluči preuzeti inicijativu u svoje ruke i odlazi gradonačelniku Markoniju i saznaje da je gradonačelnik umiješan u čitavu aferu. Dinko i Danijel kreću dalje sa svojim planovima preuzimanja Zlatar plovidbe. Kako bi dobio većinski paket dionica Danijel zaprosi Nikol. Nikol oduševljeno pristaje na brak kao i na to da prepiše svoj dio dionica na Danijela.

Leila skriva od Jakova zlatnike koje je ukrala Patricku. Jakov otkriva da tog dana isplovljava brod za Hrvatsku i kupuje karte za njih dvoje. Dok se pakira Leili u sobu upada Patrick i zahtijeva svoje zlatnike natrag. Napada Leilu. U sobu upada Jakov i spašava Leilu, ali se silno naljuti na nju kad shvati što je učinila. Zbog čitave ove strke brod za Hrvatsku odlazi bez njih.

Ankete

(4711) Tko je bolji Larin izbor?

Prikaži rezultate Ukupno3872

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju