Lara se pokušava osloboditi iz Dorianova stiska, no on je sve nasilniji. Jakov i Ana provode romantične trenutke na ribarici. Iako nije sasvim opušten, Jakov sve više uživa u Aninom društvu.

2.sez., 61.ep - 13. prosinca

Svađa između Doriana i Lare postaje sve opasnija do te mjere da se Lara boji za svoj život i čast. Lara se pokušava osloboditi iz Dorianova stiska, no on je sve nasilniji. Lara poseže za nožem i u samoobrani ubode Doriana. Očajnu Laru pronalazi Mija koja je šokirana smjerom kojim je Larin život krenuo.

Jakov i Ana provode romantične trenutke na ribarici. Iako nije sasvim opušten, Jakov sve više uživa u Aninom društvu. Ana je sretna jer misli kako Jakov polako zaboravlja Laru koja dolazi pred kuću Zlatar i moli Jakova da joj dopusti da vidi Zlaju. Jakov je nepokolebljiv i hladan, a težak razgovor prekida policija koja je u potrazi za Larom. Larina sudbina je u Jakovljevim rukama, no on ipak ne odaje Larinu lokaciju. Štoviše, spreman je dopustiti Lari da vidi sina. Dinko je pokraj Leile i svojski se trudi vjerovati u njen oporavak.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju