Nakon pada s litice, Leilu nalaze doktori i odvoze je u splitsku bolnicu. Leila zahtijeva da pozovu Dinka te on dolazi, izbezumljen od brige.

2.sez., 60.ep - 12. prosinca

Nakon pada s litice, Leilu nalaze doktori i odvoze je u splitsku bolnicu. Leila zahtijeva da pozovu Dinka te on dolazi, izbezumljen od brige. Leili pozli te padne u duboku komu. Lara je povrijeđena zbog Jakovove prevare. On joj govori kako joj više nikada neće vjerovati te je odvaja od Zlaje. Lara preklinje Anu da razgovara s Jakovom i pokuša ga urazumiti, a Ana joj obećava da će to i napraviti. Međutim, kada ju Jakov pita što je Lara htjela od nje, Ana laže.

Lara u očajničkom pokušaju moli Jakova pred vratima kuće Zlatar da ju pusti unutra da vidi Zlaju, no Jakov, unatoč osuđivanju cijele obitelji, to odbija. Zlaja zamjera Jakovu, te je on i sam svjestan koju grešku radi no ipak ostaje čvrst u svojoj odluci. Lara zamoli Tončija da u njeno ime priča s Jakovom na što on pristaje te uspije poljuljati Jakova u njegovim čvrstim stavovima.
Ana se sve više približava Jakovu te ju on poziva da skupa odu na brod. Tamo Jakov potraži utjehu i zaborav u njenom zagrljaju.Istodobno, Lara u krčmi nalazi utjehu u pjesmi, nesvjesna da ju Dorian promatra. Dorian upada u Larinu sobu zahtijevajući od nje da prizna kako ga voli. Lara pokušava pobjeći no nasilni Dorian ju zaustavlja. Hoće li se Lara spasiti? 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju