Tonči je nesvjestan Lucijanove dvostruke igre i dalje mu vjeruje. Lucijan želi zadržati Tončija u pritvoru i smišlja savršenu namještaljku. Nela se žestoko sukobljava s Anom.

81. ep, 13. veljače

Tonči je nesvjestan Lucijanove dvostruke igre i dalje mu vjeruje. Lucijan želi zadržati Tončija u pritvoru i smišlja savršenu namještaljku. Nela se žestoko sukobljava s Anom. Odlučna je u nakani da zagospodari kućom i zbaci Anu s njene pozicije moći. Nela je dirnuta nakon prvog susreta s unukom Marijom, a zatim odlazi po Kike s namjerom da je vrati natrag u kuću. Ana pronalazi u Neli i više no dostojnog protivnika. Dinko i Nikša uspiju razuvjeriti Jakova u nakani povratka po Tončija. Sukob između braće eskalira gotovo do fizičkog obračuna kojeg spriječi pronalazak slijepih putnika – Amara i Esme. Unatoč početnom negodovanju Esma i Amar ostaju na brodu, a razvija se i tjelesna privlačnost između Esme i Dinka.
Nela u kuću vraća Kike.

82.ep, četvrtak 14. veljače

Tonči je nesvjestan Lucijanove dvostruke igre i dalje mu vjeruje. Lucijan želi zadržati Tončija u pritvoru i smišlja savršenu namještaljku. Nela se žestoko sukobljava s Anom; odlučna je u nakani da zagospodari kućom i zbaci Anu s njene pozicije moći. Nela je dirnuta nakon prvog susreta s unukom Marijom, a zatim odlazi po Kike s namjerom da je vrati natrag u kuću. Ana pronalazi u Neli i više no dostojnog protivnika. Dinko i Nikša uspiju razuvjeriti Jakova u nakani povratka po Tončija.

83.ep. petak 15. veljače

Tonči ne uspijeva dokazati svoju nevinost pred talijanskom policijom. Uhapšen je zbog posjedovanja narkotika. Tonči traži od Lucijana pomoć. Lucijan hini kako mu je spreman pomoći, a zapravo osigurava da Tonči ostane u zatvoru do daljnjega.
Jakov i Lara razgovaraju telefonom. Jakov joj otkriva kako je u Crnog Gori, ali ne smije joj ništa više otkriti zbog opreza. Lara inzistira da dođe k njemu u Crnu Goru. Jakov pristaje i dogovara s Larom mjesto sastanka. Nikša i Jakov su na tragu Karmen.

GLEDALI STE

80.ep, ponedjeljak 11. veljače

Laru su napala dva nasilnika. Prijete joj da mora napustiti Split inače će požaliti. Lara shvaća da Ana stoji iza toga. Dolaze Mija i Leila, pozvale su policiju i nasilnici bježe. Lara odluči da će se obračunati s Anom. Nikša i Jakov shvaćaju da su prevareni. U blizini trga Dinko se obračunava s Tristanom i otima mu kofer s novcem. Lucijan pronalazi Dinka i želi ga upucati. Dinko u zadnji tren gurne Lucijana u more i bježi.

Lara i Ana se obračunavaju. Lara je napada govoreći joj da nikad neće dopustiti da ugrozi njezinu djecu. Kike shvati što se događa i obavijesti Tončija. On poziva Anu na razgovor. Ana se ne pokušava braniti već kreće u protunapad. Napominje Tončiju kako su joj Zlatarevi dužni i želi da Tonči na nju prepiše polovično vlasništvo nad vilom Zlatar. Tonči nema druge nego pristati. Jakov, Dinko i Tonči shvate da je Lucijan stradao. Misle da je mrtav. Ne znaju što im je činiti. Dinko predlaže da pobjegnu, ali Nikša odlučno odbija. On ne želi nikamo dok ne oslobode Karmen. Tonči je zabrinut jer mu se Lucijan ne javlja.

81.ep, utorak 12. veljače

Nakon što je potjerala Laru iz sobe, Ana odluči dati Kike otkaz samo zato što joj se usprotivila. Obitelj je u šoku, jer je Kike odlučila popustiti Ani i napustiti kuću. I dok se ona privremeno smjestila u krčmu, Nikol konačno shvaća da Ana ipak nije ono što je ona mislila i požali što je ikad bila na njenoj strani. Srećom za obitelj, u kuću se vraća Nela koja se već pri prvom susretu zakači s Anom i Danicom.

U međuvremenu u Italiji, trojac nastavlja s potragom za Karmen. Nakon što su Dinko, Nikša i Jakov pronašli ženu nalik Karmen, a potom i njenog sina, malog prosjaka, saznaju da je Karmen u Crnoj Gori. Dinko osjeti veliku privlačnost prema Esmi. I dok se oni pripremaju za put, u Anconu stiže Tonči kojeg Lucijan izmanipulira. Ni ne sluteći zamku, Tonči karabinjere dovodi do luke odakle su upravo isplovili Nikša, Dinko i Jakov. Oni se uspijevaju udaljiti od obale, ali Tonči ne bude te sreće i biva uhićen.