Dinko poljubi Aishu i premda se ona nakratko prepusti, shvati da je to što radi nedopustivo. On ne odustaje već se dotjera i unatoč Nikšinom i Jakovljevom protivljenju, nastavlja sa zavođenjem.

2.sez, 98.ep, srijeda 13. ožujka

Nikol i Mate izjavljuju jedno drugom ljubav, uzbuđeni radi skorog vjenčanja. Laru zbog toga uhvati melankolija, ne prestaje misliti na Jakova. I dok on također čezne za njom, a Nikša za Karmen, Iman uspijeva od oca ukrasti ključ i pronaći Karmen. Karmen želi napisati pismo Nikši te moli Iman da ga pošalje. Vjera otkriva da se Alen vratio kako bi ispunio Lucijanovu želju i izdao bjegunce. Shrvana shvaća da Alen mora pristati na njegovu ucjenu, od Leile i Lare saznati lokaciju Dinka i Jakova, jer će u protivnom u zatvoru dočekati kraj života. Vjera povjeri Leili da je Alen u problemima. Jakov pokušava urazumiti brata, a Iman sestru. Međutim Dinko i Aisha ne obaziru se na njihova upozorenja. Dinko poljubi Aishu i premda se ona nakratko prepusti, shvati da je to što radi nedopustivo. On ne odustaje već se dotjera i unatoč Nikšinom i Jakovljevom protivljenju, nastavlja sa zavođenjem. Nakon njegovih ljubavnih izljeva, dolazi do nesporazuma.

GLEDALI STE

2.sez, 96.ep, ponedjeljak 11. ožujka

Aisha govori Jakovu da napiše pismo Lari te on to i učini. Jakov stavlja pismo u bocu i baca bocu u more. Abdulah je bijesan i traži da Aisha uništi odjeću koju je našao. Aisha ne može odoljeti i gleda lijepu zapadnjačku haljinu u čemu ju zatekne Dinko. Aisha bježi od njega, a on je zabavljen cijelom situacijom. Iman se šokira kada shvati da njen otac zaista drži Nikšinu voljenu Karmen kao zatvorenicu. Sreće Aishu na plaži i govori joj da se ne mora bojati oca. Nagovara Aishu da isproba zapadnjačku odjeću te, igrom slučaja, Aisha ostaje bez svog hidžaba. Aisha ostaje prespavati na plaži gdje ju pronalazi Dinko. Nikša pokušava saznati od Iman što se događa, no ona odbija pričati s njim jer ne želi odati oca. Iman poziva Abdulaha na red te joj on priznaje kako je na rubu financijske propasti te zato drži Karmen u zarobljeništvu. Lucijan ipak ne želi Neli obećati da će osloboditi Tončija kako bi osigurao njenu šutnju. Lucijan sreće Nikol na benzinskoj i napada ju, no Mate ju junački obrani i otjera Lucijana. Nikol je potresena nakon susreta s Lucijanom i moli Matu da provede noć s njom. Mate ju ujutro prosi te je Nikol presretna i svoju sreću dijeli s ukućanima. Lucijan traži od Tamare istinu o krađi. Lucijan je bijesan i razočaran kada mu Tamara potvrdi da je policijsko izvješće o njenoj krađi istinito. Nela likuje pred Lucijanom i traži od njega da što prije oslobodi Tončija. No, Lucijan ponovno ucjenjuje inspektora Vulića.

2.sez, 97.ep, utorak 12. ožujka

Mate i Nikol su uzbuđeni prije vjenčanja, ali sreću im kvari Nela sa svojim lošim raspoloženjem. U kuću dolazi Tamara i očita Neli bukvicu. Povjeri joj pred Nikol kako je morala krasti da bi spasila Lucijanu život. Nela ne vjeruje Tamari, misli kako je to još jedan njezin pokušaj manipuliranja.

Abdulah laže Nikši kako je Karmen otputovala iz Safija i da će se vratiti za mjesec dana. Nikša mu ne vjeruje i traži potvrdu od Iman. Iman je prisiljena lagati Nikši u ime svog oca i osjeća grižnju savjesti zbog toga. Nakon što je pronašao Aishu, Dinko joj, unatoč njenoj borbi, ipak pomaže te ju dovodi na Bazar. Iman primjećuje da se nešto događa između Aishe i Dinka. Na Nelino iznenađenje, Lucijan postaje šefom policije te u Split dovodi Alena kojem nudi đavolji pakt. Lucijan ucjenjuje Alena te mu govori da će mu srediti uvjetnu ako izda Dinka. Alen samouvjereno uzvraća kako on nije izdajnik. Lucijan odvodi Alena da vidi Vjeru i Magdalenu. Pogled na ženu i kći slama Alena.