Bez obzira na sve okolnosti, Lucijan koristi priliku da pritisne Leilu da se mora udati za njega.

2.sez, 149.ep - 10. lipnja

Kike pristaje ostati sa Nikol u kući sa Leonom, dok Zlatarevi napuštaju vilu Zlatar s prezirom gledajući shrvanu Nikol. Lara dolazi javiti Jakovu u zatvor da su izbačeni iz kuće. Jakov je šokiran, a Dinko bijesan. Zahtijeva da odmah razgovara s Lucijanom. Lucijan dolazi i Dinko ga napada. Lucijan otkriva Dinku da se Leila preselila k njemu. Dinko je isprva šokiran, ali i dalje uvjerava Lucijana kako Leila nikad neće biti njegova. Lucijan se vraća u svoj stan gdje zatiče zamišljenu Leilu. On klekne pred nju na koljena, izvadi prsten i zaprosi je.Leila je zatečena Lucijanovom prosidbom. Lucijan je ljut što Leila odmah ne pristaje, ali Leila ga uspije nekako udobrovoljiti moleći ga za još malo vremena. Mate dolazi u Vilu Zlatar i žestoko se sukobi s Nikol. Njoj pozli i sruši se u nesvijest. Nikol na pregledu u bolnici saznaje da je trudna. Prvotni šok zamijeni neizmjerna radost.

2.sez, 150.ep - 11. lipnja

Nikol dobiva novu hrabrost da se suprotstavi Leonu. Traži po radnoj sobi bilo kakve dokaze koji bi ga mogli razotkriti. No, Leon je uhvati na djelu i tjera iz kuće. Nikol moli Kike da ostane u kući i pazi na Leona. Nikol dolazi Mati javiti radosnu vijest da je trudna. Mate je isprva šokiran, a zatim odbrusi Nikol kako joj ništa ne vjeruje i kako misli da je dijete Leonovo. Razočarana Nikol odlazi u suzama. Mate dolazi u Vilu Zlatar obračunati se s Leonom. Leon otjera Matu iz Vile ne dajući mu odgovor na pitanje je li on otac djeteta koje Nikol čeka.

2.sez, 151.ep - 12. lipnja

Nela se u Vili Zlatar suočava s Leonom koji joj prenese vijest da je Nikol trudna. Nela je u šoku. Nikol ipak odlučuje još jednom pokušati popričati s Matom, te odlazi kod njega na pumpu. Međutim, Mate joj više ništa ne vjeruje te ju otjera. Ostavljena i očajna Nikol luta gradom. Istovremeno, Leila se bori s osjećajima prema Lucijanu i Dinku. Iako je pristala na brak s Lucijanom, želi vidjeti Dinka, te kreće na sud. No, putem sretne Lucijana, od kojeg nastoji sakriti pravi razlog svog dolaska. Karmen se povjeri Lari kako žarko želi dijete, no rastuži se kad u kartama vidi da neće imati djecu s Nikšom.

2.sez,152.ep - 13. lipnja

Nela je zabrinuta za Nikol i nagovara Laru da ju ode potražiti kod Lucijana, na što Lara nevoljko pristaje. Miji se to ne sviđa i napada Nelu da bježi od odgovornosti. Lara odlazi kod Leile i Lucijana, ali Nikol nije tamo. Bez obzira na sve okolnosti, Lucijan koristi priliku da pritisne Leilu da se mora udati za njega. U međuvremenu, policija na ulici pronalazi Nikol te ju Lucijan ide pokupiti u stanicu. Nikol mu neoprezno otkriva da je Leila jučer htjela vidjeti Dinka. Lucijan je ljut i još odlučniji da što prije razvede Leilu i Dinka.